ПОКОРИ СВЕТА СЪС СТЕГНАТА И ГЛАДКА КОЖА!

Стягащото мляко за тяло NIVEA с Q10 + витамин С видимо стяга кожата и подобрява еластичността ѝ само след 10 дни, оставяйки я кадифено мека и гладка до 48 часа.

СТЯГАЩО МЛЯКО Q10 + ВИТАМИН C

УНИКАЛНА ФОРМУЛА ЗА СТЕГНАТА И ЕЛАСТИЧНА КОЖА

Подобрената формула на стягащо мляко за тяло NIVEA Q10 + Витамин C заздравява кожата и подобрява еластичността ѝ, като същевременно хидратира в дълбочина сухата кожа и я прави отново мека и гладка за 48 часа. Мощните антиоксиданти в богатата формула имат забележим стягащ ефект.

 

Коензим Q10 активира естественото производство на енергия в клетките на епидермиса и хидратира кожата оптимално, а енергийният комплекс с Витамин C прониква дълбоко в кожата и заздравява структурата ѝ. Наслади се на по-мека, еластична и видимо по-стегната кожа и се радвай на видими резултати само след 10-дневна употреба!

 

Бонус 1: Налично е в икономична опаковка от 400мл с удобна помпа за прецизно нанасяне.

 

Бонус 2: Използвай редовно за оптимални резултати. Нанасяй сутрин и вечер с масажни движения, за да постигнеш желания ефект.

СЪСТАВКИ

МОЩНИ АНТИОКСИДАНТИ КОЕНЗИМ Q10 И ВИТАМИН С

Стягащо мляко за тяло NIVEA Q10 е обогатено с два мощни антиоксиданта - Коензим Q10 и Витамин С. Подобрената формула видимо стяга кожата на тялото и подобрява еластичността ѝ само след 10-дневна употреба.

Коензим Q10

С напредване на възрастта нивото на естествено произведения в кожата коензим Q10 намалява. Като жизненоважен антиоксидант, той има решаваща роля в процеса на производство на енергия и регенерация, а намаляването на нивото на Q10 прави кожата по-склонна към видими следи от стрес и увреждане, както и по-податлив на фини линии и бръчки. Ето защо, е важно да се въведат продукти с Q10 в ежедневната ни грижа за кожата, за да запазим младежкия вид на лицето за по-дълго, а кожата по тялото си да поддържаме стегната, гладка и еластична.

Витамин C

Научното наименование на витамин С е аскорбинова киселина. Нанесен върху кожата в комбинация с кремове и серуми, той може да предпази от преждевременно стареене.

Жизненоважният антиоксидант Витамин С поддържа имунната система. Той е от съществено значение за здравината на костите и зъбите, а тялото се нуждае от витамин С за по-добро усвояване на желязото. Предпазва клетките от свободните радикали и е необходим за правилното функциониране на кожата.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
BRONZE Q10 + ВИТАМИН C

ЗА НЕУСТОИМ ЕСТЕСТВЕН ТЕН

Иновативната формула на новия лосион за тяло ще ти осигури красив и естествен тен, и по-стегната кожа само за 10 дни. Коензим Q10 спомага за производството на енергия на клетъчно ниво и по този начин подобрява здравината на кожата. От друга страна, съставката, стимулираща потъмняването (DHA), осигурява добиването на естествен и равномерен златист тен.

 

NIVEA Стягащ лосион за тяло Q10+ с бронзиращ ефект хидратира кожата интензивно и те освежава с неустоим, летен аромат, който да поддържа лятното ти настроение след всяка употреба!

СЕРИЯ ЗА ТЯЛО Q10+C

ПРОБВАЙ СТЯГАЩИЯ ЕФЕКТ НА СЕРИЯ ЗА ТЯЛО Q10+C