Мастърклас пигментни петна Истински истории

Добре дошли в Мастъркласа на Luminous
Експертни съвети за третиране на пигментни петна

Усещаш ли пигментните петна като петно върху твоята увереност? Експертите в грижата за кожата на NIVEA обединяват усилията си с реални жени за справяне със слънчевите петна, старческите петна, белезите от акне, петната при бременност, както и тъмните кръгове под очите.

МАСТЪРКЛАС СРЕЩУ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА: ИСТИНСКА КОЖА, ИСТИНСКИ ИСТОРИИ, ИСТИНСКИ РЕШЕНИЯ

ЕКСПЕРТНОТО РЕШЕНИЕ НА NIVEA ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ПИГМЕНТНИ ПЕТНА ПО КОЖАТА

Във видео-епизодите на Мастърклас Пигментни Петна ще срещнеш истински жени, опитващи се да се справят с тъмните петна по кожата си, и науката зад решението: NIVEA LUMINOUS630® СРЕЩУ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА. Открий защо върху кожата се появяват пигментни петна и как да ги премахнеш, като същевременно предотвратиш появата на нови.

РЕВОЛЮЦИОННА ИСТОРИЯ

След 10 години изследвания и тестване на 50 000 потенциални решения, експертите по кожата на NIVEA най-накрая отбелязаха невероятен пробив. Научи как LUMINOUS630® получи името си и как тази молекула премахва пигментните петна по кожата на жените по цял свят.

СЛЪНЦЕТО И ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА: НЕ Е НУЖНО ДА СЕ КРИЕШ НА СЯНКА

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ СЛЪНЧЕВИТЕ ПЕТНА?

В този епизод ще научиш как годините на излагане на слънце могат да доведат до дисбаланс естествения меланин на кожата ти, а това води до кафеникави слънчеви петна по лицето и тялото ти. Плюс това, ще се запознаеш с жените, които успяха да намалят слънчевите си петна само за няколко седмици.

КАК ДА ПРЕМАХНЕШ И ДА ПРЕДОТВРАТИШ ПОЯВАТА НА СЛЪНЧЕВИТЕ ПЕТНА

Открий как LUMINOUS630® отвежда слънцезащитата на следващо ниво, като предпазва кожата от слънцето, предотвратява появата на слънчеви петна по лицето и тялото и премахва съществуващите пигментни петна, всичко това с лекота и освежаващо усещане. 

ВЪЗРАСТТА И ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА: РАВНОМЕРНА КОЖА НА ВСЯКА ВЪЗРАСТ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ СТАРЧЕСКИТЕ ПЕТНА?

В това видео ще видиш как възрастта и хормоналните промени в крайна сметка водят до дисбаланс на кожата и онези неприятни старчески петна, които се появяват предимно по лицето и ръцете ти. Стареенето е естествен процес, но експертите по кожата на NIVEA доказват, че можеш да имаш гладка и сияйна кожа на всяка възраст.

КАК ДА ПРЕМАХНЕШ И ПРЕДОТВРАТИШ СТАРЧЕСКИТЕ ПЕТНА

Научи как истински жени са постигнали реални резултати с продуктите от серия LUMINOUS630®, които премахват, предотвратяват и прикриват старческите петна – перфектната рецепта да влезеш грациозно в нова възраст. Серията действа едновременно за премахване на съществуващите старчески петна и предотвратяване  образуването на нови, което ти позволява да остарееш и помъдрееш, без видими доказателства по лицето и ръцете си.

АКНЕ И ПИГМЕНТНИ ПЕТНА: ТИ СЕ СПРАВЯШ С АКНЕТО, А НИЕ - С ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ НЕГО

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ БЕЛЕЗИТЕ ОТ ПЪПКИ?

В този епизод експертите в грижата за кожата на NIVEA разкриват как възпаленията при акне могат да доведат до пигментни петна по кожата с течение на времето. Сякаш акнето не е достатъчно лошо, че да имаш и белези от акне да ти напомнят за случилото се, а могат и да се влошат и потъмнеят с течение на времето. :(

КАК ДА ПРЕМАХНЕШ И ПРЕДОТВРАТИШ БЕЛЕЗИТЕ ОТ АКНЕ

Научи как да намалиш пигментните петна след акне с продуктите LUMINOUS630®. След третиране на всякакви несъвършенства, LUMINOUS630® намалява, облекчава и премахва белези от акне и пигментни петна по кожата, изпращайки споменът за пъпките в миналото.

ТЪМНИ КРЪГОВЕ ПОД ОЧИТЕ: ИЗСВЕТЛЯВАНЕ И ИЗБИСТРЯНЕ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТЪМНИТЕ КРЪГОВЕ?

В този епизод ще откриеш многото причини зад тези досадни тъмни кръгове под очите, които изглежда, че те състаряват на мига. С небалансирана кожа и цялостна отпадналост тъмните кръгове правят дебюта си върху деликатната област под очите.

КАК ДА ПРЕМАХНЕШ И ПРЕДОТВРАТИШ ТЪМНИТЕ КРЪГОВЕ ПОД ОЧИТЕ

Заедно с преминаването към здравословен начин на живот, научи как заздравяващите съставки в LUMINOUS630® действат за изсветляване, намаляване, отстраняване, анти-пухкавост и предотвратяване на тъмни кръгове под очите.

 

Повече за препоръчаните продукти LUMINOUS630®

БРЕМЕННОСТ И ПИГМЕНТНИ ПЕТНА: МАЙЧИНСТВОТО Е ОЗАРЯВАЩО

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПЕТНАТА ПРИ БРЕМЕННОСТ?

В това видео ще научиш защо пигментни петна са склонни да се появяват по лицето по време на и след бременност. Учените от NIVEA доказват, че пигментните петна при бременност не трябва да те определят като майка или като човек.

КАК ДА ТРЕТИРАШ И ПРЕДОТВРАТИШ ПОЯВАТА НА ПЕТНА ПРИ БРЕМЕННОСТ

Експертите по кожата от NIVEA, които също са майки, тестваха продукта, който създадоха, и така намалиха пигментните петна, следствие на бременност върху собствените си лица! LUMINOUS630® възстановява естествения баланс на кожата ти, така че тези тъмни пигментни петна избледняват само за броени седмици.