ПОДАРЪКЪТ Е ГРИЖА

СПОДЕЛИ МАГИЯТА НА ДОКОСВАНЕТО

 

Вълнуваш ли се, че сме в сезона на подаръците? Или може би се притесняваш, че отново няма да ти стигне времето да намериш подходящия подарък за всеки от близките ти? Както винаги, NIVEA е тук, за да ти помогне да се насладиш на всеки празник!

А какво по-хубаво от нежното, деликатно докосване, красиво опаковано за подарък? Подаръчните комплекти и кутии NIVEA са готови да зарадват теб и твоите близки в новата ни промо игра! Освен това, можеш да спечелиш 3 броя СПА уикенд за двама в Kings’ Valley Medical & Spa Hotel и 5 броя iPhone 15 128 GB! Прочети детайлите за участие по-долу и сподели магията на докосването през този сезон!

 

СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ

И ЗАРАДВАЙ ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА С NIVEA

Започна ли да мечтаеш вече? Това е страхотно, защото обичаме да сбъдваме мечти! Всичко, което трябва да направиш, е да се запишеш за участие! Ето как – ПЪРВА СТЪПКА: Закупи продукти NIVEA от който и да е търговски обект в страната за минимум 20 лв.. ВТОРА СТЪПКА: Направи снимка на касовата бележка и я качи във формуляра за участие. ТРЕТА СТЪПКА: Стискай палци да си сред печелившите в тегленето на 18 януари 2024г.. 🎁

Кампанията се провежда в периода 20 ноември – 31 декември 2023 г. и пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

Бонус: Можеш да участваш многократно, като регистрираш нова касова бележка всеки път! Повече подаръци, повече зарадвани близки хора и повече шансове за печалба! Стискаме ти палци! 😊

 

Тази кампания на NIVEA приключи. Изтеглихме печелившите и можеш да провериш кои са те тук.

 

АДВЕНТ КАЛЕНДАР

Има един подарък, който превръща зимните моменти в приказка и това е Адвент Календарът на NIVEA! Знаем, че е в списъка с желания на много от вас, така че тази година можеш да го имаш отново! В него ще откриеш 24 разнообразни изненади, които можеш да запазиш за теб или да подариш на някого, за да направиш всеки ден до Коледа още по-вълшебен!

 

Адвент Календарът на NIVEA е в елегантен, Коледен дизайн и съдържа както най-обичаните продукти на NIVEA, така и практични аксесоари, които ще улеснят рутината ти за грижа. Наслади се на вълшебното преживяване при отварянето на подарък ден след ден…или отвори всички наведнъж, за да усетиш максимално магията на празниците!