ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ

ПОТОПИ СЕ В ЛЯТНО НАСТРОЕНИЕ

 

👬 Планираш ли следваща почивка с приятели, с която да се отдадете на лятно настроение? Нужни са ти слънчеви очила за селфи фотосесия! 📸🤳 🕶️ 😎 А защо да не заснемеш един цял летен ден с видеокамера, за да се радваш на прекараните моменти директно от големия екран? 📹👫👭

Заинтригувахме ли те с тези идеи? Ако отговорът е да, новата промо игра на NIVEA е точно това, от което се нуждаеш! 🎯 Можеш да спечелиш вълнуващи летни награди, като 1 от 5 екшън камери Go Pro или 1 от 20 ваучера за слънчеви очила на стойност  300 лв. всеки! Ето това е супер лято, нали? Прочети детайлите по-долу и дай старт на лятното настроение!


СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ

УЧАСТВАЙ ЗА ЕКШЪН КАМЕРА GO PRO ИЛИ ВАУЧЕР ЗА СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА

Ако си готов/а за едно невероятно лято, участвай в нашата томбола за 1 от 5 екшън камери Go Pro или 1 от 20 ваучера за слънчеви очила на стойност от 300 лв. всеки! Лесно е – ПЪРВО: закупи продукти NIVEA от който и да е търговски обект в страната за минимум 25лв., като поне един от тях да е NIVEA SUN. ВТОРО: Направи снимка на касовата бележка и я качи във формуляра за участие. ТРЕТО: Очаквай резултатите от тегленето на печелившите. 🎁 БОНУС: Можеш да участваш многократно с различни касови бележки за повече шансове.

Кампанията се провежда в периода 17 юни – 18 август 2024 г. и пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

Сподели с приятели за по-голям шанс за печалба! Желаем ти късмет! 😊

 
Дата на касовата бележка/фактурата
*Попълни всички полета, обозначени със *.