СПЕЧЕЛИ ПРОЖЕКТОР ACER

С NIVEA И NIVEA MEN СИ В ПЕЧЕЛИВШИЯ ОТБОР

Събери отбора с NIVEA MEN и спечели! Ако се чудиш как е възможно, просто се довери на серия NIVEA MEN Sensitive за бръснене на чувствителна кожа! Имаш пълна рутина за гладко и прецизно бръснене, която не оставя следи върху кожата ти – балсам, гел и пяна за бръснене. Успокояват незабавно петте признака на раздразнение и действат ефикасно при усещане за парене, опъната или суха кожа, при зачервяване или дори микропорязвания! Ето това е тайната да се чувстваш уверено и комфортно в кожата си!

 

Освен това, сега имаш шанс за супер награда – прожектор ACER в новата съвместна кампания с магазини Кауфланд! Открий детайлите за участие по-долу и се запиши още сега!

 

УЧАСТВАЙ

ЗАПИШИ СЕ ЗА ПРОЖЕКТОР ACER

Ето как да участваш в тази томбола:

Купи които и да е продукти NIVEA и/или NIVEA MEN от магазини Кауфланд на обща минимална стойност 15 лв., регистрирай се във формуляра по-долу, като прикачиш касовата бележка, и така ще имаш шанса да спечелиш прожектор ACER! Стискаме ти палци да си сред късметлиите! 😊

Кампанията се провежда в периода 09.10. – 05.11.2023 г., а правилата за участие можеш да прочетеш тук.

 

Тази кампания на NIVEA приключи. Изтеглихме печелившите, които ще получат прожектор ACER, и можеш да провериш дали си сред тях тук.