ЗА ПРОМО ИГРАТА

Радвай се на зимата максимално с
вълнуващите събития и награди от NIVEA

 

Готови ли сте за нови зимни приключения? NIVEA ще ви отведе на вълнуващо пътешествие по време на Световната купа по ски в Банско на 10-11 февруари и следващият уикенд на 16-17-18 февруари. Заповядай в нашия ексклузивен NIVEA кът на Бъндеришка поляна, където съчетаваме магията на зимата с грижата за кожата!

Нашият чаровен екип те очаква със съвети за перфектната грижа за кожата през зимата, интересни игри, награди и релакс зона, на която да отдъхнеш след твоите зимни забавления. А докато се потапяш в атмосферата на зимния свят на NIVEA, може да се окажеш и един от тримата късметлии, които ще спечелят ВАУЧЕР ЗА СКИ / СНОУБОРД ЕКИПИРОВКА ОТ МАГАЗИНИ SLS НА СТОЙНОСТ 1000ЛВ.. Направи тази зима незабравима с NIVEA!

 
КАК ДА УЧАСТВАШ

Открий как да играеш за ваучер за 1000лв.!

Покажи ни как се грижиш за кожата си през зимата с NIVEA и можеш да спечелиш ваучер за ски / сноуборд екипировка! Толкова е лесно и приятно! Ето как:

И готово – вече си участник в томболата за печелене на 1 от 3 ваучера за ски/сноуборд екипировка от магазини SLS за 1000 лева!

ВАЖНО: Промо играта се провежда в периода от 10 до 19 февруари 2024 г.. Пълните правила за участие са налични тук.

 

ПЕЧЕЛИВШИ

Благодарим на всички за участието! Надяваме се, че сте се забавлявали толкова, колкото и ние. Очакваме Ви и на следващите събития – следете ни!

 

Изтеглихме печелившите от томболата за 3x ваучера за СКИ / СНОУБОРД ЕКИПИРОВКА ЗА 1000ЛВ, от магазини SLS и това са:

1. stoianovivelin – Участвал с тази снимка 
2. radoslavv.petakovv – Участвал с тази снимка 
3. beata_non_grata – Участвала с тази снимка 

 

Очакваме печелившите да се свържат с нас на  имейл nivea.sofia@beiersdorf.com до 23:59 часа на на 24.02.2024г., за да получат наградата си. Изпрати ни следните данни: три имена, телефонен номер и адрес за доставка (без офис на куриер), както и ЕГН и постоянен адрес във връзка с данъчното облагане на наградата. До скоро! 😊