ПРАЗНУВАЙ С НАС!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЖЕНАТА

 

В месеца на жената повече от всякога искаме да зарадваме любимите дами около нас и да им покажем своята признателност, благодарност и обич! Какъв по-добър начин за това, освен да ѝ подариш нашата грижа №1 – грижата, която тя заслужава всеки ден! NIVEA се грижи за жените по цял свят в продължение на повече от 130 години, вслушвайки се в техните нужди и желания и насърчавайки ги да се грижат за себе си, за да се чувстват добре в собствената си кожа и да блестят на всяка възраст. 

 

ФОРМУЛА LUMINOUS630®

РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ ПИГМЕНТНИТЕ ПЕТНА

NIVEA LUMINOUS630® е идеален избор за подарък на жените в твоя живот, които искат да имат равномерна и сияйна кожа. Продуктите с тази иновативна съставка са подходящи за всички типове кожа и действат ефикасно против пигментните петна, независимо от причината за появата им. Формулата действа на клетъчно ниво за бързи и видими резултати само след 2 седмици*, а след 12 седмици видимостта на петната се намалява с до 71%**.

Този празник е чудесен повод да ѝ подариш нова рутина за гладка кожа без петна от акне, без слънчеви петна или пигментни петна вследствие на възрастта. Отпразнувай подобаващо любимите дами в живота си и можеш да спечелиш и награда! 💐 🎁 Виж по-долу как.

 

*Източник: Nielsen IQ, Пазарно проучване в категория "Серуми за лице" (категория, дефинирана от клиента), на база анализ в 30 държави в Европа (дефинирани от клиента), продажби в стойност - в евро, продажби  в обем - в опаковки, за периода ноември 2021г.

**Самооценка (резултат), 12-седмично проучване с 34 жени, 2018 г.


СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ

ПОДАРИ Ѝ НАШАТА №1 ГРИЖА

Ако търсиш перфектния подарък за твоята майка, жена, съпруга, любима, колежка, братовчедка, баба, леля, приятелка, съседка… която и да е ТЯ, подари ѝ нашата №1 грижа за кожата! С NIVEA ще избереш не само подходящия подарък за нуждите и типа на нейната кожа, но можеш да спечелиш и 1 от 10 лаптопа MacBook Air 13"!

 

Всичко, което трябва да направиш, е да закупиш продукти NIVEA за минимум 20 лева и да регистрираш касовата бележка тук, за да участваш в томболата за наградата.

 

Тази кампания на NIVEA приключи. Пълните правила за участие можеш да прочетешш тук.

УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ

В тази кампания участват всички продукти на NIVEA. Избери от списъка по-долу и напълни кошницата добре, за да ѝ покажеш колко много я цениш, дори и без да има повод! 😊