СПЕЧЕЛИ КОНЗОЛА ЗА ВИДЕО ИГРИ

ВЛЕЗ В ИГРАТА И СПЕЧЕЛИ С NIVEA И NIVEA MEN

Знаеш ли каква е връзката между NIVEA MEN Sensitive и успешната игра? Начинът, по който те карат да се чувстваш! Всичко започва от добрата защита – с крем за лице NIVEA MEN Sensitive получаваш 48-часова хидратация и целодневно облекчение от 5 признака на кожно раздразнение: парене, зачервяване, сухота, стягане, сърбеж. Ето това е тайната да се чувстваш уверено и комфортно в кожата си!

 

Освен това, сега имаш шанс за страхотна награда – конзола за видео игри + игра подарък! Открий детайлите за участие в новата съвместна кампания с търговска верига Кауфланд по-долу и влез в играта още сега!

 

УЧАСТВАЙ

ЗАПИШИ СЕ ЗА КОНЗОЛА ЗА ВИДЕО ИГРИ

Ето как да участваш в тази кампания:

Купи които и да е продукти NIVEA и/или NIVEA MEN от магазини Кауфланд на обща минимална стойност 18 лв., регистрирай данните си във формуляра по-долу, като прикачиш снимка на касовата бележка, и така ще имаш шанса да спечелиш конзола за видео игри + игра подарък! Стискаме ти палци да си сред късметлиите! 😊

ПП: Можеш да участваш многократно с различни касови бележки! Успех!

 

Тази кампания на NIVEA приключи. Изтеглихме печелившите, които ще получат конзола за видео игри + игра подарък, и можеш да провериш дали си сред тях тук.

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.