СПЕЧЕЛИ АДВЕНТ КАЛЕНДАР NIVEA!

СПЕЦИАЛЕН GIVEAWAY ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ОБЩНОСТТА MYNIVEA

АДВЕНТ КАЛЕНДАР

24 МАГИЧЕСКИ ИЗНЕНАДИ ПРЕДИ КОЛЕДА

Адвент календарите са изключително популярни сега и това е напълно разбираемо: невъзможно е да не ти хареса да откриваш 24 изненади, по една за всеки ден до Коледа! Но нека разберем по-интересни неща за това:

  • Идеята за адвент календар се появява за първи път в Германия през XIX век, когато лутеранците започват да броят първите 24 дни от месец декември до Коледа. 
  • Първият физически адвент календар е създаден ръчно през 1851 година.
  • Оригиналните Адвент календари съдържали стихотворения и рисунки, но от 1950г. те са заменени с... шоколад.

В днешно време Адвент календарите съдържат всички видове изненади: от продукти за грим и грижа за кожата до храна, сладкиши, дори мотивационни цитати. Що се отнася до нашия Коледен календар, той съдържа най-обичаните NIVEA продукти, както и практични аксесоари за твоята ежедневна рутина. А сега можеш да го спечелиш!


GIVEAWAY

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И СПЕЧЕЛИ АДВЕНТ КАЛЕНДАР NIVEA!

 

От желание да направим очакването на Коледа по-приятно, решихме да те изненадаме с Коледна томбола! Попълни формуляра по-долу, като отговориш на въпроса, и така ще участваш автоматично в тегленето за Адвент календар NIVEA! С него всеки ден до Коледа ще е истинско вълшебство, вдъхновено от най-прекрасното време през годината. Изненадите в календара могат да бъдат любими продукти за грижа от NIVEA или практични аксесоари за ежедневната ти рутина!

Тази кампания на NIVEA приключи. Изтеглихме печелившия участник чрез томбола и нейното име е Наталия Филева! Тя ще получи Адвент календар NIVEA за 2021г.! Поздравления и благодарим на всички за участието!

Правилникът за участие можеш да прочетеш тук.