Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

NIVEA PROMO

ТАЛОНИ С ОТСТЪПКИ, КОНКУРСИ И ПРОМОЦИИ В МАГАЗИНИТЕ

Открий тук талони с отстъпки с намаление на любимите ти продукти за теб или близките ти и се възползвай от промоциите на NIVEA! Виж кои са настоящите ни конкурси и промоционални кампании, които се провеждат в магазините, и участвай за страхотни NIVEA награди!
NIVEA Талони за отстъпка

които можеш да използваш в магазините

Изтегли талони за отстъпка за любимите си NIVEA продукти и ги използвай в магазинната мрежа на нашите партньори!
Активни промоции

в търговската мрежа на магазините

Сподели моменти на близост и спечели брандирани награди от NIVEA!

Септември започва с нова промоция за цялото семейство! Закупи любимите продукти за грижа за най-близките си и можеш да спечелиш веднага страхотни продукти от NIVEA!

Как да участваш?

В периода 1 – 30 септември 2018г. купи продукти NIVEA за минимум 10 лв. с ДДС и ще получиш скреч карта при представянето на касовия бон на зона Информация/ на касата или от промоутър, в избрани търговски обекти в страната.

Сам избираш скреч картата си – късметът е изцяло в твоите ръце! 😊

Каква са наградите?

Можеш да спечелиш мешка NIVEA, одеяло за пикник NIVEA или анти-стрес книжка за оцветяване NIVEA!  

Участвай неограничено в промоцията, като всеки път представяш нова касова бележка от закупената любима грижа от NIVEA, на минимална стойност от 10 лв. с ДДС!

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук.

Сподели моменти на близост и спечели брандирани продукти NIVEA!

irobot

Спечели повече време за любимите хора

В периода 23 август – 19 септември 2018г. всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти от магазини dm за минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе шанса да спечелиш 1 от 10 прахосмукачки-роботи iRobot Roomba 696!

Как да участваш?

Закупи любимите си NIVEA продукти от търговската мрежа на дрогерии dm за минимум 10 лв. с ДДС и ще получиш талон за участие на касата в магазина. Попълни данните в талона и заедно с издадения от касиера дубликат на касовия бон ги постави в обозначеното за това място. Можеш да участваш повече от един път, съгласно условията на промо играта.

Как да разбереш дали печелиш?

На 8 октомври 2018г. ще се състои томболата, чрез която ще определим 10 печеливши на 1 от 10 прахосмукачки-роботи iRobot Roomba 696, а протоколът ще бъде обявен на тази страница на 12 октомври 2018г. Организаторът ще се свържи с победителите по телефона до края на месец октомври 2018г.,така че изписвай правилно и четливо данните за връзка върху талона! 😊

Желаем ти късмет, а за допълнителна информация прегледай пълните условия тук

Спечели с NIVEA и аптеки Ремедиум

През месец август купи любимите си NIVEA продукти на стойност от минимум 10 лв. с ДДС и можеш да спечелиш моментни награди – гимнастическа топка NIVEA или гривна NIVEA или голямата награда - 1 фотоапарат Instax mini 9! 

При покупка на продукти NIVEA от аптеки Ремедиум – град София, в периода 1 – 31 август 2018г., ще получиш от касовата зона в търговските обекти скреч карта, с която имаш възможност да спечелиш някоя от посочените награди. Запази оригинала на касовата бележка. 

Виж пълните условия на промоционалната игра тук.  

Remedium promo

 

Приключили промоции

NIVEA

Baby Promo

СПЕЧЕЛИ С NIVEA BABY И DM


Купи продукт NIVEA Baby* от магазини dm в периода 3 – 30 май 2018г., попълни талона за участие и го постави на обозначените места, заедно с дубликат от касовата бележка, и на 20 юни 2018г. ще участваш в томболата за 1 от 3 сгъваеми триколки Tricycle Fold & Carry или 1 от 7 „dm Карта за подарък“ на стойност 30лв. 

* с изключение на NIVEA Baby сапуни и почистващи кърпички 20 бр. 
** за деца на възраст от 18 месеца до 4 години. Наградите са илюстративни и могат да се различават от реалните.

Виж пълните правила на кампанията тук.

СПЕЧЕЛИ С NIVEA SUN

Погрижи се за кожата си през лятото и участвай за награди! Виж как по-долу: 

Купи продукти NIVEA SUN на стойност минимум 12 лева с ДДС в периода 1 – 31 май 2018 г. и участвай в томбола за 1 от 10 тенти за плаж! 

Талоните за участие ще получиш на касата в избрани обекти в София и страната до изчерпване на количеството. Запази фискалния бон за валидиране! 😊

Тегленето на наградите ще се състои на 20 юни 2018г. 

Виж пълните правила на кампанията тук.

SUN PROMO