РАДВАЙ СЕ НА ЕНЕРГИЗИРАНА КОЖА ВСЕКИ ДЕН!

ЗАПИШИ СЕ И СПЕЧЕЛИ МИЦЕЛАРНА ВОДА NIVEA ENERGY!

ЕНЕРГИЗИРАНА КОЖА

ОТКРИЙ НОВАТА МИЦЕЛАРНА ВОДА NIVEA ENERGY

Обогатена с 3 мощни антиоксиданта – витамин С, ниацинамид и екстракт от червена боровинка – мицеларната вода NIVEA Energy успява да направи повече от обикновено почистване на лицето от грим и замърсявания! Тя ревитализира на мига, осигурявайки освежен и енергизиран вид на кожата, която изглежда по-здрава и по-сияйна след всяка употреба!

 

Използвана в комбинация с продуктите от серията NIVEA Q10 Energy, ще те дари с енергизирана кожа без бръчки всеки ден. За да се запознаеш с предимствата на новата мицеларна вода, сме ти подготвили giveaway! Открий детайлите по-долу и се регистрирай, за да я спечелиш!


СПЕЧЕЛИ

ЗАПИШИ СЕ И УЧАСТВАЙ

Радвай се на идеално чиста и енергизирана кожа с помощта на новата мицеларна вода NIVEA Energy!

Всичко, което трябва да направиш, за да участваш в томболата, е да попълниш формуляра по-долу и да отговориш на отворения въпрос. Така ще имаш шанс да спечелиш 1 от 3 броя мицеларни води NIVEA Energy с троен комплекс от антиоксиданти!

Тази кампания на NIVEA приключи. Можеш да провериш дали си сред печелившите тук.

Правилата за участие можеш да прочетеш тук.  

 


СЪВЕТИ И ПРЕПОРЪКИ

ИДЕИ ЗА ЕНЕРГИЗИРАНА КОЖА

В допълнение към използването на продуктите от серия NIVEA Energy, има и други неща, които можеш да направиш, за да поддържаш кожата си ревитализирана, гладка и сияйна. Ето някои от тях:

  • Най-лесният и бърз начин да събудиш кожата си на мига и да премахнеш тъмните кръгове под очите, е да изплакнеш лицето си със студена вода, на няколко пъти, веднага след събуждане.
  • Масажите имат много ползи – активират кръвообръщението, действат ободряващо и стимулират лимфната циркулация. По този начин те също са ефективни за презареждане на кожата - можеш да използваш ръцете и пръстите си за движения отвътре навън или дори аксесоари за масаж, които имат освежаващ ефект.
  • Използвай лист маска за лице, която предварително си държала в хладилник за около 10 минути. Освежаващият ефект и овлажняващият серум ще помогнат на кожата ти да изглежда страхотно за нула време.
  • И не на последно място: почивай си! Ако си много изморена, никой крем няма да ти помогне да изглеждаш свежа, така че се опитай да имаш редовен график за почивка.