black-and-white

СПЕЧЕЛИ ИДЕАЛНАТА ГРИЖА ЗА ТЕБ И ТВОИТЕ ДРЕХИ!


Сподели ни любимия си летен аутфит и можеш да спечелиш комплект дезодоранти NIVEA Black & White Invisible 🔶Ultimate Impact🔶 заедно с фото-картичка с автограф от Владимир Карамазов!

КАК ДА УЧАСТВАШ?

Лятото е свобода за тялото и душата. Тази свобода се отразява и в начина, по който се обличаме и изглеждаме. Сигурни сме, че сред всички летни дрехи имаш нещо, което ти е супер любимо, защото ти дава свободата да се чувстваш уверена и комфортно през целия ден . С нашия нов giveaway ще ти помогнем да се погрижиш за кожата и за дрехите си с мощна 5-кратна защита срещу изпотяване , която не оставя бели следи и петна и запазва любимите ти дрехи! Опиши ни любимия си аутфит за този сезон и можеш да спечелиш сет дезодоранти спрей и рол-он Black & White Invisible Ultimate Impact и фото-картичка с автограф от Владимир Карамазов. Лесно и полезно, нали?

Kампанията на NIVEA Black & White Invisible приключи! Провери дали си сред печелившите на комплект дезодоранти NIVEA Black & White Invisible 🔶Ultimate Impact🔶 заедно с фото-картичка с автограф от Владимир Карамазов тук.

Можеш да прочетеш правилата за участие тук.

ОТКРИЙ СЕРИЯТА

Защити себе си и любимите си дрехи с най-доброто: избери дезодоранти NIVEA Black & White Invisible ⚫⚪💦, сега с мощна формула с 5-кратна защита от изпотяване, бели следи, петна, миризми и раздразнения!
Black White Deo

ЗА ЖЕНИ ♀️ 🔶

С иновативна 5-кратна формула срещу неприятни миризми, изпотяване, петна, следи и раздразнения, дезодорантите NIVEA Black & White Invisible 🔶Ultimate Impact🔶 осигуряват приятно усещане за свежест, което продължава през целия ден. Освен това, те се грижат и за дрехите ти: без повече следи върху любимите ти черни или бели неща!

 

Black White Deo

ЗА МЪЖЕ ♂️ 🔶

Усещане за свежест и комфорт през целия ден, както за теб, така и за дрехите ти! Дезодорантите NIVEA MEN Black & White Invisible 🔶Ultimate Impact 🔶 ефективно се борят с изпотяването и са идеалният партньор за мъжете, които обичат да се чувстват дълготрайно свежи. Мощната формула с 5-кратна защита поддържа усещането за свежест в продължение на 48 часа и не оставя петна или следи по любимата ти риза или тениска. ✔
 

Интересни съвети за теб