Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Вземи любимите си NIVEA продукти от партньорските ни магазини само с един клик!

Открий всичко за продуктите, които желаеш, и ги закупи бързо и лесно от избрания онлайн партньор!

ЕЖЕДНЕВНИЯТ РИТУАЛ: ДУШ

ЕЖЕДНЕВНИЯТ РИТУАЛ: ДУШ!

РЪКОВОДСТВО 7 ДНИ В СЕДМИЦАТА ЗА СЪВЪРШЕНИЯ РИТУАЛ ЗА ДУШ

Открий всичко за промяната на рутината ти за душ през различните дни от седмицата - приоритетите се променят всеки ден, така че защо да не се нагодят и ду̀шовете?

7 ДНИ В СЕДМИЦАТА - 7 РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ДУШ

Как да приспособиш продуктите си за душ според различните дни от седмицата.

Защо е важно да адаптираш ду̀шовете си

Много малко хора имат една и съща ежедневна рутина през цялата седмица. Начинът на живот може да варира значително и така може да се случи и с ду̀шовете. Ето защо е важно да промениш рутинните си процедури в зависимост от деня от седмицата и личните ти нужди.

Има голяма разлика между бърз душ преди работа и дълъг душ през уикенда. Те имат различни цели и начинът, по който подхождаш към тях, трябва да бъде различен.

Много от това се свежда всъщност до планирането. Ако миеш косата си само два пъти седмично, опитай се да избираш тези дни въз основа на начина ти на живот и плановете за съответните дни. Ако очакваш мързелива сряда вечер, планирай да се изкъпеш и да измиеш косата си тогава!Ако трябва да си на работа по-рано в петък, планирай кратък, основен душ за тази сутрин.

Предварителната подготовка за тези ситуации и използването на продукти, които отговарят на твоите планове ще ти помогне да направиш ду̀ша приятна и положителна част от деня ти.

Отпускащ душ през уикенда

Отпускащ душ през уикенда

След натоварена работна седмица повечето хора се подготвят за по-релаксиращ душ през уикенда. Без никакъв времеви натиск, уикендите са чудесна възможност да се насладиш на малко време и да се поглезиш с някои богати и глезещи кожата и сетивата продукти за душ.

ПЕРФЕКТНИЯТ РИТУАЛ ЗА ДУШ

Какъвто и да е денят от седмицата, започни всеки ден с чудесен освежаващ душ.

Защо ду̀шът е толкова важна част от деня?

Някои хора казват, че не се чувстват готови за деня, докато не си вземат душ. Ду̀шът може да бъде освежаващо и ободряващо преживяване и има допълнителна полза да те кара да се чувствашпо-енергична ибудна. Чрез вземане на душ сутрин, не само почистваш кожата си, но и ѝ даваш енергия за предстоящия ден. 

Ду̀шът може да бъде и голям бустер за самоувереност. Кой не обича усещането за свежест, за да започне деня си? Доказано е, че ползването на душ като част от ежедневието те кара да се чувстваш по-добре физически и морално.

Не бързай!

Не бързай

Винаги предвиждай достатъчно време, за да се изкъпеш правилно. Ако бързаш през процеса, това ще те накара да се почувстваш стресирана и неспокойна. Ду̀шът трябва да бъде положително и приятно преживяване, което подмладява тялото и ума и те зарежда с енергия или те кара да разпуснеш - така че отдели време!

Съвети, за да направиш сутрешния душ-ритуал специален

  • Затопли кърпата си на радиатора за няколко минути, за да ти бъде по-приятно, когато я поставиш върху тялото си
  • Подготви всички продукти, които искаш да използваш, преди да започнеш
  • Сложи някои отлюбимите симелодии на заден фон - и пей с цяло гърло, ако ти харесва
  • Намали светлината, за да създадеш по-успокояваща атмосфера
  • Разменяй душ-геловете, които използваш - разнообразието е основната подправка на живота!

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ