Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Всичко, което трябва да знаете за маслаta за устни

Кратък наръчник за масла за устни

Всичко, което трябва да знаете за маслаta за устни

Маслата за устни са чудесен начин да облекчите и защитите сухите и напукани устни. Намирането на най-добрия продукт за устни е от ключово значение, за да имате гладки устни през цялата година.

Кой е правилният продукт за моите устни?

Има толкова много продукти за устни с различно действие – открийте продукт, който отговаря на нуждите ви.

Прекрасната формула на маслото за устни

Прекрасната формула на маслото за устни

Маслата за устни са уникални продукти, които се разтапят върху устните и моментално ги облекчават и омекотяват. Тяхната богата маслена текстура и удивителен аромат са идеални за глезене и облекчаване на сухи и болезнени устни – и не може да се сравнява с нищо друго.

Намиране на най-доброто масло за устни

С толкова голям избор от аромати, нямате извинение да не държите масло за устни в джоба си, за да се предпазите от сухи устни. Защо не опитате *Labello Lip Butter Raspberry Rose*, ако сте на плодова вълна, или *Labello Lip Butter Vanilla & Macadamia*, за да поглезите устните си с удивителни аромати. Нанасяйте повторно при нужда, за да поддържате усещането за гладки устни до 12 часа и за да се наслаждавате на сетивното удоволствие и прекрасния аромат.  

Разбира се, ако предпочитате маслата за устни да имат дискретен, по-неутрален аромат, но да са не по-малко подхранващи, *NIVEA Lip Butter Original* може да се окаже точно това, което търсите.

Съвет за грижа за устните през зимата: хидратирайте

Съвет за грижа за устните през зимата: хидратирайте

Зимните месеци могат да са много жестоки към устните; от ниските температури и вятъра те стават болезнени и напукани. Изключително важно е през този период да разполагате с добро масло за устни, което да осигури незабавна хидратация.

Маслата за устни: едно наистина глезещо преживяване

Маслата за устни: едно наистина глезещо преживяване

Отделянето на време за нанасяне на масло за устни е несравним лукс. Омекотяващите съставки като масло от ший и бадемово масло правят маслата за устни наслада за всички сетива, а деликатните аромати ви обгръщат и глезят.

Кой е най-добрият момент за нанасяне на масло за устни?

Нанасяйте маслото за устни достатъчно често, за да усетите действието му, особено ако често се храните или пиете течности или е много студено.

Готови за целувка сутрин и вечер!

Готови за целувка сутрин и вечер!

Моментите, в които е най-важно да нанасяте масло или балсам за устни са сутрин преди да се гримирате, за да хидратирате устните си през целия ден, както и преди лягане, за да не се изсушат устните ви, докато спите.

Има ли нещо вярно в твърдението, че маслото за устни причинява зависимост?

Няма основание да се притеснявате, че може да развиете зависимост към продукти за устни, така че продължете да им се наслаждавате толкова често, колкото искате, а устните ви ще усетят разликата. 

Ако времето е много студено или ветровито, устните ви се нуждаят от повторно нанасяне на продукт по-често, за да са в оптимална форма. Имайте предвид, че може да използвате масло за устни толкова често, колкото искате, без това да има негативен ефект. 

Честото хранене и пиене на течности без деня премахват маслото от устните, така че е важно да го нанасяте по-често. Също така избягвайте да облизвате устните си прекалено често, защото това може допълнително да ги изсуши.