Погрижи се за лицето си с мицеларна вода

МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА КРАСИВА И ЧИСТА КОЖА

В този забързан свят, кожата ни не получава вниманието, което заслужава. Мицеларната вода има преимуществото да спестява време, докато се грижи за лицето ни нежно и ефективно.

Добавете мицеларна вода в ритуала си за красота.

Какво е мицеларна вода и как да я използвате най-добре? Ние ще навлезем в детайли за продукта и действието му върху кожата.

Какво е мицеларна вода и как да я използвате най-добре?

Мицеларна вода от NIVEA е формулирана специално да осигурява бързо, приятно и ефикасно почистване и премахване на грим. Тя съдържа специални молекули, познати като мицели. 

Мицелите спомагат за почистването на грим дори и от очи и устни, омазняването и други нечистотии по лицето.
 
Мицеларната вода интензивно, но деликатно почиства кожата само с една лесна стъпка, като и осигурява и допълнителна хидратация. 

Благодарение на иновативната мицеларна технолия, тя е много нежна и високоефективна и действа без триене и нужда от изплакване.


За какво може да използвате мицеларна вода?

Мицеларната вода е мултифункционален продукт. Благодарение на мицелната технология, тя действа като средство за почистване, освежаване, премахване на грим и нежно хидратиране. Дали искате да премахнете ежедневните нечистотии или да премахнете грима си, мицеларната вода е вашето оръжие.

7 причини да се доверите на мицеларната вода

  •  Мицеларната вода е удобно средство за премахване на грим
  •  Тя осигурява интензивно почистване и позволява на кожата да диша свободно
  •  Мицеларната вода действа тонизиращо на кожата
  •  Има лек хидратиращ ефект
  •  Съдържа ценни масла и витамини
  •  Мицеларната вода едновременно премахва грим и почиства лицето
  •  Подходяща е и за чувствителни зони като очи и устни.

Деликатно и ефективно премахване на грим

Очарованието на мицеларната вода е, че с нея едновременно почиствате лицето и премахвате грим. Формулата е създадена като ефективно средство за отстраняване и на лек грим и на водоустойчива спирала и вечерен грим. Едновременно с това, тя е деликатна и не дразни кожата.

В този забързан свят, кожата ни не получава вниманието, което заслужава. Мицеларната вода има преимуществото да спестява време, докато се грижи за лицето ни нежно и ефективно. 

Деликатно и грижовно почистване

Чувствителната кожа ще се прероди, почистена с Нежна мицеларна вода за чувствителна кожа. Формулата й с пантенол и масло от грозново семе успокоява кожата и я дарява с моментална хидратация.


Кой има най-големи ползи от мицеларната вода?

Мицеларната вода е перфекта и за жени, които имат нужда от интензивно почистване на грим и за тези, които искат просто да освежат кожата си и да я почистят след дълъг ден.

Почистване с мицеларна вода

Дарете кожата си с грижата, която тя заслужава с мицеларна вода от NIVEA.

Специалните формули за три типа кожа- чувствителна, суха и нормална- осигуряват най-правилната грижа за всяка кожа.


Мицеларната вода като продукт за отсртаняване на грим

Мицеларната вода е удобно решение за премахване на ежедневен грим. Тя не само спестява време, но и е деликатна и към най-чувствителната кожа.

Всяка жена е наясно с важността на прехването на грима и измиването на лицето преди сън. Проблемът е, че понякога просто искаме да си легнем по-бързо. 

С NIVEA Мицеларна вода няма да губите много време в почистването на кожата си и премахването на грима. Освен това ще се радвате на троен ефект- чиста, тонизирана и хидратирана кожа.

Интересни съвети за теб