Предимства на серумите с хиалуронова киселина

Открий иновативната формула на Серумни перли NIVEA CELLular за възстановяване на обема и виж как активно подобряват процесите на регенерация в кожата, за да ти помогнат да изглеждаш по-млада, независимо от възрастта.

Науката зад хиалуроновата киселина

Хиалуроновата киселина е молекула, която се среща естествено в много части на тялото ни и спомага за увеличаване на способността на тъканите да свързват водата.
face-treatments

По-стегната и по-млада на вид кожа със Серумни перли NIVEA CELLular за възстановяване на обема

Перлената формула на Серум NIVEA CELLular за възстановяване на обема активно ускорява процесите на регенерация на кожата. Кожата е  мека и еластична и изглежда по-млада.

Какво е хиалуроновата киселина?

Хиалуроновата киселина е молекула, която се среща естествено в кожата и увеличава способността на клетките да се свързват с водата. Когато кожата е млада, тя е много богата на естествена хиалуронова киселина, тъй като е в състояние да я произвежда и попълва ежедневно. Затова младите хора имат стегната, добре хидратирана кожа. С напредването на възрастта кожата ни губи от способността си да произвежда необходимата ѝ хиалуронова киселина, което може да доведе до дехидратация, загуба на обем и появата на бръчки. 

Серумни перли NIVEA CELLular за възстановяване на обема с концентрирана късоверижна хиалуронова киселина могат да проникнат в кожата, имат запълващ обема ефект и повдигат контура кожата.

Иновативната формула действа на клетъчно ниво и поддържа зоните, които са най-податливи на отпускане, осигурявайки на кожата нов, възстановен обем, стегнатост и еластичност.

Какво не знаеш за хиалуроновата киселина

Терминът „хиалуронова киселина“ произлиза от гръцкото „hyalos", което означава „стъклен“ и се отнася до прозрачната, гелообразна текстура, която веществото придобива, когато се смеси с вода.

Освен това, хиалуроновата киселина се използва постоянно в съвременните медицински процедури. Съставите с хиалуронова киселина се използват при лечението на артрозата, например, при които тя се инжектира директно за „смазване“ на увредените стави.

face-treatments

Чувствай се уверена в твоята кожа

С напредването на възрастта започваме да забелязваме големи промени по кожата си. Грижата за кожата трябва да бъде насочена към това да ни помогне да изглеждаме толкова млади, колкото се и чувстваме, и да ни даде увереност в собствената ни кожа.


Хиалуроновата киселина: Незаменима стъпка за грижа на кожата

Серумът с хиалуронова киселина е с многобройни ползи за кожата и е от решаващо значение за противодействие на ефектите от признаците на стареене.

Серумни перли NIVEA CELLular за възстановяване на обема - силата на перлената технология

Иновативната формула на Серумни перли NIVEA CELLular за възстановяване на обема действа на клетъчно ниво със свежо активирани перли в хидрогел.

Чрез натискане на дозатора, хидратиращият гел и високоефективните перли се смесват в свежоактивиран серум. Когато тази смес се нанесе върху кожата, формулата се активира и създава копринена текстура, за да направи кожата по-стегната и с по-младежки вид.

Нанасяй ежедневно самостоятелно, преди дневен / нощен крем или като основа за грим и скоро ще се радваш на видимо по-млада кожа.

За кого са създадени Серумните перли NIVEA CELLular за възстановяване на обема?

Серумът е разработен специално за жени, чиято кожа губи стегнатия си вид и контури. Тези жени често търсят продукт, който да противодейства на признаците на стареене и да възвърне младежкия вид на лицето.

5 предимства за кожата при употребата на продукти с хиалуронова киселина

Повишен обем

С напредването на възрастта отпуснатата кожа се превръща в проблем. Използването на серуми като Серумни перли NIVEA CELLular за възстановяване на обема действа като филър за обем, за да увеличи обема на кожата и да ѝ помогне да изглежда по-стегната, по-гладка и по-млада.

5 предимства за кожата при употребата на продукти с хиалуронова киселина

Повдигнати контури

Не позволявай на кожата да увисва! Отпускането на контурите на лицето е често срещано с напредването на възрастта, но формулите с хиалуронова киселина дават видими резултати, за да осигурят нова плътност и стегнатост.

5 предимства за кожата при употребата на продукти с хиалуронова киселина

Лифтинг ефект

Нанасяй редовно серум с хиалуронова киселина, за да повдигнеш зоните с отпусната кожа и да ѝ придадеш по-стегнат, по-гладък и младежки вид.

5 предимства за кожата при употребата на продукти с хиалуронова киселина

По-малко фини линии и бръчки

Бръчките са неизбежна част от остаряването, но можеш да предприемеш стъпки за минимизирането им. Чрез увеличаване на хидратацията на кожата  с хиалуронова киселина, можеш да очакваш видими резултати с по-стегнатата кожа и по-малко фини линии и бръчки.

5 предимства за кожата при употребата на продукти с хиалуронова киселина

Повишена еластичност

Младата кожа е стегната, гладка и еластична, но ще забележиш, че и тя губи еластичност и започва да се отпуска с напредването на възрастта. Серумни перли NIVEA CELLular за възстановяване на обема спомагат за изглаждането на кожата и подобряването на еластичността ѝ.

Интересни съвети за теб