Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Здрава коса с естествен блясък

Здрава коса с естествен блясък

Трансформирай безжизнената коса

Серията за грижа за коса NIVEA Hairmilk Natural Shine има ефективно, но деликатно действие за възстановяване здравословния блясък на всеки косъм, от корена до краищата.

Как да заблестиш с NIVEA

Открий NIVEA Hairmilk Natural Shine - страхотен начин да хидратираш косата си и да я заздравиш от корена до връхчетата.

Естественият блясък идва от здравата коса

Вътрешността на косъма не е нещо, за което често си мислим, но има много неща, които се случват там! Сърцевината на всеки косъм се нарича медула. Външната страна е кутикула - това е защитен слой и заедно с кората и пигментацията, ролята му е да придаде на косата красив блясък. 

Серията NIVEA Hairmilk Natural Shine предлага нова иновативна формула с двойно действие за естествен, здравословен блясък. Всеки кичур на косата се регенерира отвътре и изглажда косъма навън, като омекотява кутикулите. В същото време формулата с копринени протеини изглажда и подчертава всеки косъм на косата, за да отрази светлината в перфектна хармония за красива, сияеща коса. 

Чрез интензивна хидратация косата изглежда и се чувства здрава. Заглаждащият спрей спомага също лесното разресване и предпазва от атмосферните влияния. Съживи блясъка на твоята коса с NIVEA! 

Безжизнена и уморена коса?

hairmilk-shine-care-for-your-hair

Външните стресови фактори и прекалената топлина могат да отслабят косъма и да оставят усещане за сухота и липса на жизненост. С подходящата доза хидратация и грижа за всяко едно косъмче на главата от корена до краищата, косата ти ще разкрие естествения си блясък и ще бъде напълно възстановена. Помогни на косата си да бъде здрава и блестяща с тези съвети за начина ти на живот и твоето ежедневие. 

Луксозна формула, която възстановява от вътрешността на косъма

Формулите на продуктите за грижа за косата от серията NIVEA Hairmilk Natural Shine съдържат естествено произведени съставки, които правят косата да изглежда видимо по-здрава на вид. 

Млечните протеини и Eucerit интензивно подхранват косата и я подсилват отвътре навън. Освен, че изглаждат космите на всеки тип коса, те също регенерират и вътрешността на косъма. Това осигурява допълнителна плътност и осигурява на косата копринена мекота и хидратация. 

Eucerit е емулсия, получена от вълнен восък, който покрива косата, и свързва водата и естествените масла - съдържа се във формулата, която спомага изглаждането на косата и разкрива естествения ѝ блясък. 

Формулата, обогатена с копринени протеини, напълно изглажда космите в  перфектна хармония, така че да отразяват красиво светлината върху косата ти. 

От дръзки къдрици до гладка и права коса - всяка от нас може да заблести по свой начин

healthy-natural-hair-sassy-curls

Няма значение дали косата ти е къдрава, чуплива или права, формулите са специално създадени, за да осигурят подходящата грижа съгласно типа на косата. Всеки тип коса е хармонизиран с другите за сензационен блясък, независимо от твоята прическа. 

5 иновативни предимства за доброто състояние на косата от NIVEA Hairmilk

  • Хидратира интензивно косъма по цялата му дължина; 
  • Приглажда всеки косъм, за да спомогне отразяването на светлината оптимално; 
  • Заздравява косъма от корена, за да поддържа здравословния му вид; 
  • Омекотява кутикулите за неотразим естествен блясък; 
  • Дарява с грижа както отвътре, така и отвън. 

Нашите препоръки за теб