Ръководство за лак за коса - NIVEA

Ръководство за лак за коса

СЪВЕТИ ЗА СТИЛИЗИРАНЕ НА КОСАТА С ЛАК И ПЯНА ЗА КОСА
Независимо дали се нуждаеш от помощ по време на лошите дни на косата ти, справяне с хвърчащите косъмчета или задържане на вдигнати прически, винаги можеш да намериш продукти за оформяне на косата специално за теб. Предлагаме ти да видиш как се нанасят лак и пяна за коса за оптимални резултати.

Нанасяне - как да използваш лака за коса и стилизиращите продукти

Продуктите за коса са универсални и многобройни, но най-добри резултати ще получиш, ако знаеш как да ги използваш правилно върху косата си.

Най-добрите стилизиращи продукти от nivea за всяка твоя прическа

Лакът за коса е страхотен за употреба независимо от дължината на косата. Това е един от най-добрите продукти за вдигнати прически като високите японски кокове (topknots). Тъй като лакът за коса е лек, той е идеален за по-дълга коса. 

За прическа на къса коса можеш да се възползваш от други продукти за оформяне на косата, като например гела за коса, тъй като той позволяват да създадеш забавен, щръкнал вид на косата. 

За естествено къдрава коса, нанасяй пяната за коса равномерно от корените до краищата. След това изсуши с дифузера за здрави и блестящи къдрици. 

Как да използваш лака за коса

Научи какво е най-доброто за всеки продукт за коса от NIVEA и как да използваш лак за коса, като същевременно предпазваш косата си от увреждане.

СТИЛИЗИРАЩИ ПРОДУКТИ, КОИТО ИЗДЪРЖАТ КОЛКОТО ТЕБ

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ