Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Ръководство за лак за коса - NIVEA

Ръководство за лак за коса

СЪВЕТИ ЗА СТИЛИЗИРАНЕ НА КОСАТА С ЛАК И ПЯНА ЗА КОСА

Независимо дали се нуждаеш от помощ по време на лошите дни на косата ти, справяне с хвърчащите косъмчета или задържане на вдигнати прически, винаги можеш да намериш продукти за оформяне на косата специално за теб. Предлагаме ти да видиш как се нанасят лак и пяна за коса за оптимални резултати.

Нанасяне - как да използваш лака за коса и стилизиращите продукти

Продуктите за коса са универсални и многобройни, но най-добри резултати ще получиш, ако знаеш как да ги използваш правилно върху косата си.

Най-добрите стилизиращи продукти от nivea за всяка твоя прическа

Лакът за коса е страхотен за употреба независимо от дължината на косата. Това е един от най-добрите продукти за вдигнати прически като високите японски кокове (topknots). Тъй като лакът за коса е лек, той е идеален за по-дълга коса. 

За прическа на къса коса можеш да се възползваш от други продукти за оформяне на косата, като например гела за коса, тъй като той позволяват да създадеш забавен, щръкнал вид на косата. 

За естествено къдрава коса, нанасяй пяната за коса равномерно от корените до краищата. След това изсуши с дифузера за здрави и блестящи къдрици. 

Как да се нанася правилно лакът за коса

нанася правилно лакът за коса

Дръж лака за коса на около 30 см от косата си и впръсквай равномерно около цялата  глава. Пръскането твърде близо до корените или нанасянето на много продукти в дадена област може да направи косата лепкава на вид и допир.

Съвети за прически с пяна за коса

Съвети за прически с пяна за коса

Най-добрият начин да подобриш плътността или да увеличиш обема на правата коса е чрез нанасяне на пяна за коса с гребена. Първо разклати добре и след това постави продукта върху дланта на ръката си. Нанеси върху главата и разреши в корените, като минаваш по дължината на целия косъм.

Как да използваш лака за коса

Научи какво е най-доброто за всеки продукт за коса от NIVEA и как да използваш лак за коса, като същевременно предпазваш косата си от увреждане.

Как да се справиш с лош ден на косата

Опитоми наелектризираната коса: 

Ако имаш фина коса, склонна към наелектризиране, напръскай малко NIVEA Лак за коса за обем Volume Care върху четка за коса и мини леко през проблемните зони. Това предотвратява мокрия изглед, който можеш да получиш, ако напръскаш директно в корените. 

Енергизираща права коса: 

За онези дни, когато косата ти изглежда прилепнала към скалпа и без никакъв обем, опитай този бърз и лесен трик. 

Повдигни горната част на косата и напръскай с малко NIVEA Лак за коса за обем Volume Care. Тупирай с гребена и след това нанеси лак за коса, с който да фиксираш. Пусни горната част обратно за естествен изглед на косата.

5 неща, които трябва да имаш предвид при употребата на лак за коса

  1. Лакът за коса има различни нива на фиксация.  
  2. Запушените дюзи на лака за коса могат да повлияят на равномерността на нанасянето на продукта. 
  3. По-малкото количество понякога е с по-голям ефект - искаш блясък, а не утежняване.  
  4. Внимавай - лака за коса, комбиниран с продукт за изправяне, може да изсуши косата.  
  5. Най-добри резултати се постигат, когато държиш флакона и придвижваш по време на пръскането.
 
СТИЛИЗИРАЩИ ПРОДУКТИ

СТИЛИЗИРАЩИ ПРОДУКТИ, КОИТО ИЗДЪРЖАТ КОЛКОТО ТЕБ

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ