Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Вземи любимите си NIVEA продукти от партньорските ни магазини само с един клик!

Открий всичко за продуктите, които желаеш, и ги закупи бързо и лесно от избрания онлайн партньор!

Бебешки чеклист

Бебешки чеклист: Какво трябва да запомниш?

Всичко, което трябва да имаш предвид, когато си в очакване

Да си имаш бебе е чудесно и вълнуващо време, което ще помниш през целия си живот. Увери се, че си колкото се може по-подготвена за това, което предстои.

Подготви се за най-вълнуващото изживяване на живота си

Съвети, за да си сигурна, че си готова за идването на новороденото вкъщи.

Как да се подготвиш за новия член на семейството?

Появата на нов член на семейството е наистина специално събитие и ще донесе невероятно много обич и щастие в живота ти. Няма да си в състояние да се подготвиш за преливащата обич, която ще чувстваш постоянно, но можеш да следваш тези стъпки, за да се увериш, че дома ти и шкафовете са добре заредени и готови за пристигането на бебчето. 

Създаването на бебешки списък може наистина да ти помогне да предвидиш всички бебешки принадлежности, от които ще се нуждаеш, преди да родиш. Този бебешки чеклист може да изглежда прекален, но не си позволявай да се стресираш много около него - много от нещата могат да бъдат закупени и след раждането. Няма родители, които могат да потвърдят, че са на 100% подготвени за пристигането на новороденото на бял свят. 

Съвети за подготовка на новороденото

  • Инсталирането на бебешки заключалки и бариери, които да пазят мъничето ти от злополуки. 
  • Отделяй месечен бюджет, за да покриеш новите финансови нужди. 
  • Подготви по-големите деца за появата на новороденото и обясни какви промени могат да настъпят. 
  • Увери се, че се грижиш достатъчно добре за себе си през месеците преди раждането - мъничето ти ще се нуждае от теб в пълно физическо здраве и отпочинала, когато се появи на бял свят.

Задължителни продукти за родители

Да имаш всичко необходимо под ръка ще ти спести тревогите след раждането на бебето.

Задължителни продукти за бебешкия списък

Жизненоважно е да си сигурна, че си готова за новороденото, с наличието на правилните задължителни продукти за бебе. 

Бебешката кожа може да се дехидратира много по-бързо, отколкото тази на възрастните, така че редовната употреба на качествен бебешки крем е от решаващо значение за поддържането на кожата хидратирана и мека. NIVEA Baby Нежен крем съдържа пантенол за подпомагане естествената защитна функция на кожата. Дерматологично тестван е и е идеален за деликатната бебешка кожа. 

Когато дойде време за смяна на пелените ти е необходим крем, който ефективно защитава кожата от подсичане и намалява раздразненията. NIVEA Baby Крем против подсичане съдържа масло от пшеничен зародиш за укрепване на кожната бариера и цинков оксид, който създава бариера, през която кожата може да диша, за да се поддържа суха тази зона.

Незаменим за всяка майка на новородено

Baby Кърпички

Един продукт, който трябва задължително да присъства в твоите приготовления за новородено, са бебешките кърпички. Независимо дали се използват за почистване на дупето или следи от храна, NIVEA Baby Кърпички Fresh & Pure с алое вера са идеални за поддържане на защитната бариера на бебешката кожа. 

Нашите препоръки за теб