Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Как ефективно да използваме бебешко олио за постигане на най-добри резултати

Бебешко олио: бебешкият продукт с много предназначения

Ефективно използване на бебешко олио за най-добри резултати

Когато стане дума за грижа за бебешката кожа, повечето майки се кълнат в бебешкото олио и дори го използват за себе си. Когато се използва правилно, то може да направи кожата гладка и здрава.

Как бебешкото олио се грижи за кожата на бебетата?

Бебешкото олио е фантастичен продукт, чиято формула защитава и подхранва деликатната кожа на бебетата.

Запазване на естествената бариера на бебешката кожа с употребата на бебешко олио

Кожата на бебетата е различна от тази на възрастните и има нужда от допълнителна грижа и защита. Използването на нежни бебешки продукти, които не съдържат агресивни съставки, е много важно за запазване на бебешката кожа нежна, мека и без раздразнения. 
Бебешките олиа като *NIVEA Baby Подхранващо олио* осигуряват на кожата защитна бариера, като предотвратяват загубата на влага и по този начин предпазват кожата от изсушаване. Въпреки че бебешката кожа може да абсорбира влага по-бързо от тази на възрастните, може и да я губи по-бързо, което прави продукт като бебешкото олио много важен.

Баня за бебето с мъничко олио

Баня за бебето с мъничко олио
Бебешкото олио е невероятна добавка към ваната, особено ако къпете новородени - просто добавете няколко капки към топлата вода и се насладете на мекотата.

Причини защо бебешкото олио е толкова уникално

  •  Хипоалергенно е и е дерматологично тествано
  • Най-добре се нанася на мокра кожа 
  • Също толкова ефективно е и при възрастните, колкото е при бебетата
  • Създава защитен слой за кожата

Идеално за чувствителната кожа на бебетата

Идеално за чувствителната кожа на бебетата
Тъй като кожата на малките бебета все още не е напълно развита, тя изисква специална грижа. Използването на бебешко олио е страхотен начин да я запазите мека и нежна и да й осигурите защитата, от която има нужда.

Красиви думи

Красиви Думи

Бебешко олио за бебета и родители - уникални начини да го използвате

Почти всички употреби на бебешкото олио се фокусират върху малки деца, но ползите от него могат да са също толкова ефективни при възрастните.

Не само за бебета - страхотни начини, по които и вие можете да използвате бебешко олио

Бебешкото олио е продукт с много предназначения, който е удобно да имате в шкафа в банята. Защо не го опитате за почистване на лице? Методът на почистване с олио е много нежен и хидратиращ за кожата. 

Освен това някои хора го използват за сухите краища на косата си, за да осигурят повече хидратация и да ги накарат да изглеждат по-добре. Може дори да се използва при бръснене, за да стане то по-гладко и комфортно. 

Ако сте изцапали кожата си с латекс, бебешкото олио може да помогне да отстраните петната. При толкова много различни употреби, не е чудно, че бебешкото олио е основен продукт за толкова много хора.

Отпуснете се и се насладете на масаж с бебешко олио!

Отпуснете се и се насладете на масаж с бебешко олио!
Ако бебетата могат да се наслаждават на нежното докосване и прекрасния аромат на масаж с бебешко олио, то защо вие да не можете? Отпуснете се и си оставете малко време да се насладите на масаж на дланите или пълен масаж на тялото с бебешко олио.

Ползи на *NIVEA Baby Подхранващо олио*

  •  Тройна грижа: нежно почистване, интензвивна хидратираща защита и нежно масажно олио
  •  Хидратира кожата благодарение на формулата си с бадемово масло
  •  Не съдържа парабени, алкохол, оцветители или консерванти
  •  Разработено в сътрудничество с дерматолози и педиатри
  •  Клинично и дерматологично тествана съвместимост с кожата

Кога и как да използвате бебешко олио за кожата на бебето си

Бебешкото олио може да бъде много полезно за кожата на бебето ви и много майки го наричат "Свещения Граал" на бебешките хидратиращи продукти.

Много подходящо време за нанасянето на олио е след баня, защото тогава кожата им задържа най-много влага. Като нанасяте бебешкото олио докато кожата е все още мокра, можете да бъдете спокойни, че сте запазили максимално количество влага в кожата и сте я запазили хидратирана за възможно най-дълго. 

Малките бебета често страдат от зони на суха и лющеща се кожа. Бебешкото олио може да бъде идеално за третиране на този проблем и често е по-нежно от останалите хидратиращи продукти. Защо да не масажирате нежно тези зони, за да помогнете на бебешкото олио да проникне добре в кожата? 

Друга от ползите на бебешкото олио е, че може да бъде идеално лечение за крустите на главата. Тъй като е нежно към скалпа, не трябва да причинява допълнително раздразнение, ако се масажира нежно. Бъдете особено внимателни към фонтанелата. *NIVEA Baby Подхранващо олио* е идеален избор за тази цел, защото е хипоалергенно и направено от нежни към кожата съставки.