Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

NIVEA Cellular Перли за възстановяване на обема

За по-плътна, стегната и млада на вид кожа

Плътна, стегната и по-млада на вид кожа

Уникалната патентована формула на NIVEA CELLULAR ПЕРЛИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОБЕМА съдържа най-висока концентрация на хиалуронова киселина в серията NIVEA CELLular, Колагенов бустер* и Креатин. При всяка употреба, перлите се разтварят в свежо активиран серум, който стимулира обновяването на клетките. *in vitro

Открий перлите на младостта!

Пълна грижа против стареене на кожата

Ежедневна грижа за кожата против стареене

Перлите са обградени от хидратиращ гел. С всяка употреба перлите и гелът се смесват в свеж серум, който осигурява на кожата хидратация и активна грижа в борбата срещу стареене.

cellular pearls

Перлена иновация за зряла кожа 

Подмлади своята кожа с уникалната формула на NIVEA® Перли за възстановяване на обема Cellular Anti-Age! Серумът съдържа колагенов бустер*, креатин и най-високата концентрация на хиалуронова киселина в серията NIVEA CELLULAR. Прясно активирани при всяка употреба, подходящи за нанасяне както сутрин, така и вечер, перлите стимулират обновяването на клетките на кожата, като видимо придават обем. 

Уникална формула 

Формулата доставя най-високата концентрация на хиалуронова киселина в продуктите от серията NIVEA CELLULAR.

Видими резултати върху кожата 

  • Увеличава клетъчния обем на кожата
  • Намалява фините линии и бръчките
  • Заглажда контурите на лицето 
  • Поддържа кожата еластична и гладка
  • Повдига кожата и я изглажда осезаемо 

 

Как се нанася? 

Натисни накрайника на дозатора, за да активираш перлите и овлажняващия гел, които се смесват на момента в копринен серум, готов за нанасяне върху кожата. 

 

Изглеждай с години по-млада!

Запази еластичността на кожата си и изглеждай на толкова години, на колкото се и чувстваш

Новите перли за възстановяване на обема Cellular от NIVEA ти предоставят революционната технология за по-млада и гладка кожа. Хиалуроновата киселина, колагеновият бустер и креатинът<br> в тях създават идеалната формула за сияйна и стегната кожа. При всяка употреба получаваш високоефективна грижа и незабавно усещане за комфорт.

Мощни съставки в борбата срещу бръчки

Хиалуроновата киселина е молекула, която присъства естествено в кожата, и помага на клетките да задържат вода. В по-млада възраст, в тялото се съдържа много хиалуронова киселина в естествен вид, защото то е способно да я снабдява всеки ден. С напредване на възрастта, кожата губи способността да произвежда достатъчно хиалуронова киселина, което води до дехидратация, загуба на обем и бръчки.


Формулата съдържа Колагенов бустер**, активиращ производството на колаген, който подсилва структурата на кожата. 
*in vitro 

Креатинът е познат с това, че подпомага снабдяването на клетките с енергия и засилва метаболизма, което от своя страна спомага за борбата със стареенето.

Цялостна грижа против стареене

NIVEA Cellular Дневен крем
Дневен крем NIVEA Cellular Anti-age


Интензивно подхранващата фомула на Дневен крем NIVEA Cellular Anti-age с хиалуронова киселина повдига контурите и намалява бръчките на лицето. Той има SPF15 и защита от UVA & UVB филтри, които предпазват кожата от фотостареене, увреждане на клетките и поява на старчески петна.

Нашите препоръки към теб