Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Усмихни се с NIVEA точно сега и спечели часовник Fossil

Усмихни се с NIVEA точно сега и спечели часовник Fossil!

Купи продукти NIVEA на стойност 10 лв., регистрирай касовата бележка и спечели 1 от 100 часовника Fossil!
За Кампанията

Тази пролет се усмихни с NIVEA в точното време!

Месецът на любовта е последван от най-женствения месец, през който отбелязваме красотата и приноса на любимите ни майки, съпруги, приятелки, колеги, дъщери и баби. Всяка от тях полага усилия от сутрин до вечер, за да направи деня ни по-лек и приятен.

 

Ето затова е важно да им покажем колко много ги обичаме и уважаваме, да ценим всяко тяхно усилие и желание и да им благодарим с подобаваща за тях грижа. NIVEA ти помага да покажеш обичта си на любимите жени в живота ти и същевременно да спечелиш невероятна награда за теб! 

Тази пролет се усмихни с NIVEA в точното време

Механизъм

Погрижи се за теб и близките си и спечели с NIVEA!

Купи продукти NIVEA за минимум 10лв. в периода 22 февруари – 31 март 2018 г., регистрирай касовата бележка във формуляра по-долу и можеш да спечелиш 1 от 100 часовника Fossil!
Регистрирай се

Усмихни се с NIVEA точно сега и спечели 1 от 100 часовника Fossil!

Купи продукти от NIVEA на стойност от минимум 10 лева и участвай в томбола за награда за теб или специален за теб човек! Условията за участие ще откриеш тук.

Кампанията Усмихни се с NIVEA точно сега! приключи. Благодарим на всички за участието. Виж дали си сред печелившите на часовник Fossil тук.
*задължително
Участващи продукти
background-blue-event

В промоцията участват всички продукти на NIVEA

На прага на пролетта е изключително важно да използваме подходящата грижа за кожата и да я хидратираме и подхранваме, за да изглежда винаги млада и красива. Зарадвай с NIVEA любимата си майка, баба, дъщеря или приятелка и спечели 1 от 100 часовника Fossil от кампанията Усмихни се с NIVEA точно сега! Виж най-актуалните ни предложения.