Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Вземи любимите си NIVEA продукти от партньорските ни магазини само с един клик!

Открий всичко за продуктите, които желаеш, и ги закупи бързо и лесно от избрания онлайн партньор!

NIVEA
Механизъм

СПЕЧЕЛИ С NIVEA ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

Купи продукти NIVEA за минимум 10лв. с ДДС от магазини LIDL в периода 24 септември – 14 октомври 2018 г., регистрирай касовата бележка във формуляра по-долу и можеш да спечелиш прахосмукачка-робот iRobot Roomba 696! Сподели повече време с любимите хора!

Регистрирай се

СПОДЕЛИ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА И СПЕЧЕЛИ ПРАХОСМУКАЧКА-РОБОТ iRobot Roomba 696!

Купи продукти NIVEA от магазини LIDL на стойност от минимум 10 лева с ДДС и участвай в томбола за прахосмукачка-робот iRobot Roomba 696, за да имаш повече време за близките си и да споделяш с тях радостните моменти всеки ден! Условията за участие ще откриеш тук. Попълни формуляра по-долу и спечели прахосмукачка-робот iRobot Roomba 696!

Предоставената информация относно точен адрес ще бъде използвана за изпращане на наградите на печелившите участници и не е задължителна при регистрация за участие в промоцията. Обработваме Вашите данни само за целите на тази кампания и ще ги изтрием след приключване на кампанията. Допълнителна информация може да намерите в нашата политика за поверителност.

*задължително
Победители

ВИЖ ДАЛИ СИ СРЕД ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Ела тук отново на 26.10.2018 г., за да провериш дали си в списъка с победителите на прахосмукачка-робот iRobot Roomba 696.
Участващи продукти

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА NIVEA

Всеки ден е изпълнен с безброй житейски ситуации, списъци с покупки и задачи и още куп непредвидени неща. Да откриеш време за близките си е истинско предизвикателство, затова NIVEA идва на помощ и ти дарява време за любимите хора! Избери любимите NIVEA продукти и участвай в томболата за прахосмукачка-робот iRobot Roomba 696, с която ще споделиш любимите моменти със семейството си!