Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Spechelivreme
Механизъм

СПЕЧЕЛИ С NIVEA ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

Купи продукти NIVEA за минимум 10лв. с ДДС от дрогерии lilly в периода 1 - 30 септември 2019г., регистрирай касовата бележка във формуляра по-долу и можеш да спечелиш прахосмукачка-робот iRobot Roomba 676! Спечели повече време за любимите хора!

Механизъм

Регистрирай се

СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА

Купи продукти NIVEA от дрогерии lilly на стойност от минимум 10 лева с ДДС и участвай в томбола за 1 от 3 прахосмукачки-роботи iRobot Roomba 676, за да имаш повече време за близките си и да споделяш с тях радостните моменти всеки ден! Условията за участие ще откриеш тук.

Попълни формуляра по-долу и спечели прахосмукачка-робот iRobot Roomba 676!

Предоставената информация относно точен адрес ще бъде използвана за изпращане на наградите на печелившите участници и не е задължителна при регистрация за участие в промоцията. Обработваме Вашите данни само за целите на тази кампания и ще ги изтрием след приключване на кампанията. Допълнителна информация може да намерите в нашата политика за поверителност.

*задължително
Победители

ВИЖ ДАЛИ СИ СРЕД ПЕЧЕЛИВШИТЕ

Тегленето на тримата късметлии ще се извърши на 7 октомври 2019г. Ела тук отново на 9 октомври 2019 г., за да провериш дали си в списъка с победителите на прахосмукачка-робот iRobot Roomba 676.
Участващи продукти

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА NIVEA

Всеки ден е изпълнен с безброй житейски ситуации, списъци с покупки и задачи и още куп непредвидени неща. Да откриеш време за близките си е истинско предизвикателство, затова NIVEA идва на помощ и ти дарява време за любимите хора!
Избери любимите NIVEA продукти и участвай в томболата за прахосмукачка-робот iRobot Roomba 676, с която ще имаш възможност да спечелиш повече любими моменти със семейството си!