Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

NIVEA SUN Protect & Bronze за тен, който остава


Наслади се на слънцето с надеждна защита

Защита и грижа

Усещане за лято, което няма край

NIVEA SUN Protect & Bronze продукти


NIVEA SUN - ИЗБЕРИ ПРАВИЛНИЯ ПРОДУКТ ЗА ТЕБ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО


Всеки има своето любимо лятно занимание. Увери се, че ти и близките ти ще се насладите на лятното време без да навредите на своята кожа! 


Продуктите на NIVEA SUN защитават надеждно кожата веднага след нанасяне, комбинирайки слънцезащита с дълготраен, естествен тен. UV-лъчите увреждат кожата дори и в облачно време, затова е изключително важно да използваш слънцезащитни продукти през лятото. Погрижи се за себе си и сподели грижата с цялото семейство, с надеждна защита №1 в света от NIVEA!

Статии

ПРАВИЛНАТА ГРИЖА ЗА ТЕБ

Видео

Сподели грижата и се защити от слънцето

Погрижи се за себе си и близките си с NIVEA SUN! Радвай се всяко лято на дълготраен и здрав тен!

Виж как изглеждаш под UV-светлина

Всеки тип кожа може да бъде изложена на слънце, без то да ѝ навреди, за определено време. Номерът на слънцезащитния фактор показва с колко се удължава това време. Погрижи се за себе си правилно! 

Можеш ли да нанесеш слънцезащитен крем по цялото тяло?

Нанеси слънцезащитния крем по цялото тяло, без да пропускаш нито една част! Помоли приятелите или някой от семейството да ти помогне - с продуктите на NIVEA Sun е толкова лесно и забавно!

Дневният крем със SPF на плажа - да или не?

Виж в това видео дали кремовете за лице със слънцезащитен фактор са подходящи за плажа! Ще се изненадаш от отговора!

Разбери защо трябва да нанасяш периодично слънцезащита 

Слънцезащитата действа мигновено върху кожата, но с времето тя се изтрива - не забравяй да донанасяш редовно, за да поддържаш кожата винаги защитена от UV-лъчите и тяхното вредно влияние. 
ЧЗВ

Често задавани въпроси

Как се съчетават слънцезащитата и красивия тен?

Всяка жена иска да използва надеждни продукти за защита от слънцето, но без да прави компромис с красивия, естествен тен. Сега това е възможно с новия NIVEA SUN Protect & Bronze. Благодарение на Про Меланин, производството на меланин в клетките на кожата се активира значително, а кожата е защитена от UVA/UVB лъчи. Надеждната слънцезащита и красивия тен вече могат да се съчетаят!

Какво е специално в серията NIVEA SUN Protect & Bronze?

NIVEA SUN Protect & Bronze има два желани ефекта: първо, защитава кожата от вредните UV лъчи. Освен това, активира естествения процес за образуване на тен - без да бъде автобронзант. NIVEA SUN Protect & Bronze умело съчетава защитата с придобиването на тен. Когато кожата е изложена на UV лъчи, тя стартира защитен процес, като произвежда кафяв пигмент наречен меланин. Той придава на кожата тен и е защитен щит за клетките. Получаването на тен е част от защитния процес на кожата. NIVEA SUN включи активна съставка, която активира естествения механизъм на кожата. Ключовата съставка на уникалната серия NIVEA SUN Protect & Bronze e екстракт Про Меланин. Той активира значително производството на меланин от кожата. Дори след слънчеви бани производството на меланин остава активирано. Продуктите от серията NIVEA SUN Protect & Bronze подпомагат свойството на кожата да образува дълготраен тен, докато надеждно защитават кожата.

Как да използвам продукти NIVEA SUN Protect & Bronze?

Можете да използвате продуктите от серията NIVEA SUN Protect & Bronze като всеки друг слънцезащитен продукт. Нанесете щедро преди да излезете на слънце. Използвайте достатъчно слънцезащитен крем, за да покриете равномерно кожата. Нанасяйте повторно, за да поддържате желаната защита, особено след къпане, подсушаване и потене.

 

 Как NIVEA SUN Protect & Bronze може да бъде най-ефективен?

 Защитните филтри на Protect & Bronze започват да действат веднага след нанасяне.

 

Серията NIVEA SUN Protect & Bronze одобрена ли е дерматологично?

Да, това е стандартен тест за всички продукти на NIVEA.

 

Серията NIVEA SUN Protect & Bronze само за жени ли е подходяща?

Не, мъже и жени, които искат да се насладят на красив и дълготраен тен, могат да използват продукта.

 

Продуктите от серията NIVEA SUN Protect & Bronze автобронзанти ли са?

Не, автобронзантите са продукти, които съдържат съставка, която действа на горния слой на кожата, за да образува кафеникав цвят и няма слънцезащитен ефект. Може да предизвика петнисто оцветяване на кожата ако не бъде нанесен равномерно и да доведе до неестествен цвят на кожата. Серията NIVEA SUN Protect & Bronze има различен ефект. Екстрактът Про Меланин е съставка базирана на растение, която действа на по-долните слоеве на кожата и активира производството на меланин. Продуктите от серията NIVEA SUN Protect & Bronze защитават кожата ти и активират производството на меланин, за красив и напълно естествен тен.

Слънцезащита за деца

Слънцезащитата за децата е най-важна за безгрижни летни дни!

Sun-kids

 

 

Сега вече сме готови за най-здравословните слънчеви бани, затова е време да се погрижим и за най-малките фенове на слънчевите лъчи и плажните игри! Виж как NIVEA се грижи за децата под слънцето. 

Препоръчано от NIVEA:

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА НЮЗЛЕТЪР

*задължително