Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

NEW NIVEA Hairmilk collection

Възстанови увредената си коса според нейната структура

NIVEA Hairmilk възстановява косата спрямо нейната структура без да я утежнява

ТВ реклама

Твоят нов ритуал за грижа за косата

Гледай ТВ рекламата

Суха или увредена коса? Открий новата серия NIVEA Hairmilk за красива и мека коса. Възстановяващата формула е разработена специално за коса с тънка, нормална или плътна структура. Първият Hairmilk шампоан, създаден специално за теб!
Структура на косата

Моята коса и аз

Преди повече от 100 години NIVEA разработи първия Hairmilk продукт за подсилване на сухата и увредена коса. Ефектите били невероятни: по-мека коса, без цъфтящи краища и утежняване. С новата серия NIVEA Hairmilk марката достига нови нива на експертност и разработва продукти за грижа според структурата на косата.
Формулата на Hairmilk

Нова иновативна формула

new hairmilk collection

Вдъхновение от миналото

С новата си синя серия за коса, NIVEA комбинира над 100 години история с последните иновации, за да дари нов живот на косата ви. Още от далечната 1912 година NIVEA помага на жените да се сдобият с красива и здрава коса с продукт, който споделя името си с последната иновация от NIVEA: Hairmilk

Най-добрите съставки от NIVEA за здрава и жизнена коса

Иновативната формула на новата серия NIVEA Hairmilk (подхранващ шампоан и балсам) дарява сухата и увредена коса с всичко, от което тя се нуждае, като я възстановява без да я утежнява. Млечните протеини са в основата на формулата - те представляват натурално извлечени съставки, които подсилват косата в дълбочина и я възстановяват, за да е осезаемо по-мека. Формулата съдържа още Eucerit®, който запечатва повърхността на косъма и го защитава от външни влияния. Eucerit®, т.нар. разкрасяваща вакса, разработена и патентована от NIVEA, е извлечена от естествена вълна и дарява косата с красив блясък. Формулата почиства нежно и заздравява косата в дълбочина, като ѝ придава сила и обгръща всеки нейн кичур.

Продукти

ТВОЯТА коса заслужава грижа, специално създадена за нея

Тест за структурата на косата

Какъв тип структура има Вашата коса?

Тестът на NIVEA за структурата на косата Ви дава възможност да откриете дали Вашата коса е с тънка, нормална или плътна структура. Това ще Ви помогне да изберете правилните продукти за Вашата коса.

Каква
hair-structure
има Вашата коса?

KОСА ТЪНКА
ТЪНКА
KОСА НОРМАЛНА
НОРМАЛНА
KОСА ПЛЪТНА
ПЛЪТНА
НАЧАЛО

Направете следния тест с конец, за да прецените своята структура на косата. Просто вземете косъм и го поставете до конец за шиене. Ако дебелината им е еднаква тогава Вашата коса е по-скоро с нормална структура, но ако дебелината на косъма е по-голяма или по-малка от тази на конеца, тогава вашата коса е съответно с по-плътна или по-тънка структура.

По-тънка Еднаква По-плътна

ВАШИЯТ РЕЗУЛТАТ:
KОСА С НОРМАЛНА СТРУКТУРА

Обратно към началото

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ