Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

NIVEA Q10 + ВИТАМИН C

NIVEA Q10 + ВИТАМИН C

ВИДИМО ПО-СТЕГНАТА КОЖА САМО СЛЕД 10 ДНИ

Стягащо мляко Q10 + C

СТЕГНИ КОЖАТА СИ САМО ЗА 10 ДНИ С Q10 И ВИТАМИН C

СТЕГНИ КОЖАТА СИ САМО ЗА 10 ДНИ СЪС СТЯГАЩО МЛЯКО ЗА ТЯЛО С Q10 И ВИТАМИН C

Стягащо мляко Q10 + Витамин C от NIVEA е обогатено с два мощни антиоксиданта – коензим Q10 и витамин С. Подобрената формула забележително укрепва и подобрява еластичността на кожата само за 10 дни, като подхранва и хидратира за забележимо стягане и заглаждане на кожата.

Коензим Q10 активира естественото производство на енергия в клетките на епидермиса и хидратира кожата в дълбочина, а енергийният комплекс с Витамин C прониква дълбоко в кожата и заздравява структурата ѝ. Наслади се на по-мека, еластична и видимо по-стегната кожа и се радвай на видими резултати само след 10-дневна употреба! Тествай още сега!

Q10C Lotion

Антицелулитни продукти

СЕРИЯ NIVEA Q10+

Q10 Body firming

Подобрената формула на Лосиона за тяло с коензим Q10 + енергиен комплекс с витамин C хидратира, изглажда и стяга кожата ти само след 10-дневна употреба!

Благодарение на силата на двата мощни антиоксиданта се активира естественото производство на енергия в епидермиса и съставките проникват в дълбочина, за да задействат процеса по регенерация и да заздравят структурата на кожата.

В резултат ще усетиш кожата си дълбоко хидратирана, мека и еластична и видимо по-стегната само след 10 дни!

А сега можеш да го закупиш от комфорта на твоя дом или офис, онлайн, директно от магазините на нашите партньори:

#StandFirmExperience

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО #STANDFIRM

Giveaway

ТЕСТВАЙ ПРОДУКТИ NIVEA Q10 + C

Попълни формуляра по-долу в периода 1 – 30 април 2019г. и можеш да спечелиш 1 от 20 броя комплект Стягащо мляко за тяло с Q10 + витамин C и Антицелулитен стягащ серум с Q10 + Firming Cellulite!

Промоцията Q10 Body приключи! Открий дали си сред печелившите на комплект Стягащо мляко за тяло с Q10 + витамин C и Антицелулитен стягащ серум с Q10 + Firming Cellulite тук!

За допълнителна информация, прочети Пълните правила ето тук.

ТЕСТВАЙ Q10 C Body

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ