Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

NIVEA Q10PlusC

Пребори бръчките и уморената кожа!

С новата серия NIVEA Q10 Plus C видимо намаляваш бръчките и се радваш на енергизирана кожа през целия ден!
Ново от NIVEA

Пребори бръчките и уморената кожа!

Често ти се налага сутрин да прикриваш бръчките и уморената си кожа? Избери най-добрия приятел по време на сън – заспивай с Витамин С и се събуждай с кожа, пълна с енергия и видимо по-малко бръчки! Така няма да има какво да криеш!

Продукти
NIVEA Q10PlusC Range

Открий новата серия NIVEA продукти против бръчки

за видимо намаляване на бръчките и отпочинала кожа, пълна с енергия!
Иновация от NIVEA

СЪН С ВИТАМИН С И КОЕНЗИМ Q10

 

 

За първи път NIVEA обединява две мощни съставки – енергията на Коензим Q10 и мощността на Витамин С

 

Тази комбинация в NIVEA Нощен крем Q10 Plus C увеличава количеството кислород, което се абсорбира от кожата до 50% и спомага за регенерацията на кожата по време на сън. Сутринта кожата ти ще има по-малко бръчки, по-отпочинал и енергизиран вид и ще бъдеш готова за предизвикателствата на новия ден! 

increase-oxygen-absorption

Q10plusC-Anti-Wrinkle -Energy-Skin-Sleep-Cream

 

 

СИЛАТА НА КОЕНЗИМ Q10

Коензим Q10 е естествена за кожата съставка, която доставя енергия на клетките и подобрява производството на колаген, за да поддържа младежкия вид на кожата и да се бори с бръчките. 

 

 

СИЛАТА НА ВИТАМИН С

Витамин С е един от най-силните съюзници на младежкия вид на кожата, защото се бори срещу свободните радикали, генерирани от ултравиолетовата радиация и замърсителите на околната среда, които са основната причина за стареенето на кожата. 

 

РИТУАЛ ЗА ВИДИМО ПО-МАЛКО БРЪЧКИ И ПО-ЕНЕРГИЗИРАНА КОЖА

Тъй като кожата ти си има свой собствен био-ритъм в различните часове от денонощието, тя се нуждае от специална грижа - през деня и през нощта.

ДНЕВНА ГРИЖА

През деня кожата ти се нуждае от защита от ултравиолетови лъчи и замърсителите на околната среда. Новият NIVEA Q10PlusC Енергизиращ Дневен крем против бръчки е идеален за предотвратяване на бръчките и на следите от умора по лицето.

НОЩНА ГРИЖА

През нощта кожата има по-висока абсорбционна сила и може да се хидратира интензивно. Това спомага да се регенерират клетките и да се увеличат енергийните резерви на кожата. Нощен крем против бръчки NIVEA Q10PlusC е специално създаден, за да позволи на кожата да диша дълбоко и да се възстановява.

ГРИЖА ЗА ОЧИТЕ

За цялостна грижа за кожата се нуждаеш от нещо специално. Това е така, защото кожата около очите ти е по-тънка и по-чувствителна. Новият NIVEA Q10PlusC Енергизиращ околоочен крем против бръчки осигурява допълнителна хидратация, помага за предотвратяване на фините линии и бръчки и енергизира кожата така, че очите ти да блестят от жизненост от сутринта. 

NIVEA Q10PlusC Range

Денонощна енергия

НАШИТЕ СЪВЕТИ ЗА ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ

Когато си пълна с енергия, тя се вижда също и отвън - очите ти блестят, кожата ти е еластична и има отпочинал вид. И с правилната грижа винаги можеш да се насладиш на този външен вид. Открий нашите съвети и се пребори с бръчките и уморената кожа!
Експертът говори

ЕКСПЕРТИТЕ НА NIVEA ОТГОВАРЯТ НА ТВОИТЕ ВЪПРОСИ

В продължение на 55 години експертите на NIVEA изследват и въвеждат иновации в грижата против бръчки, изучават естествените процеси на кожата и разработват формули, които ги подкрепят. Открий отговорите на въпросите за най-добрата формула против бръчки, за гладка и сияйна кожа, изпълнена с енергия.

1. Какво прави Кремът против бръчки NIVEA Q10plusC толкова различен?

Свободните радикали в околната среда, като ултравиолетовите лъчи и замърсителите, влияят на кожата и водят до преждевременно стареене, тъй като атакуват клетъчните мембрани и нарушават правилното функциониране на клетките. За да защитим кожата си от свободните радикали, се нуждаем от антиоксиданти. Ето защо NIVEA Q10plusC комбинира естественият за кожата Коензим Q10 и мощният Витамин С. Заедно те осигуряват по-добра защита срещу оксидативния стрес и свободните радикали.

2. Как действа Коензим Q10 върху кожата?

Q10 е коензим, който се произвежда естествено в кожните клетки и действа по два начина: като доставчик на енергия и като антиоксидант. Като необходим компонент за производството на енергия в клетките на кожата, Q10 поддържа всички основни процеси в клетките, от регенерация до синтез на колагена. В допълнение, антиоксидантите Q10 предпазват от свободни радикали, които увреждат клетките на кожата и причиняват преждевременно стареене. Въпреки това, количеството Q10 в кожата намалява с възрастта. По този начин, за да остане кожата еластична, тя се нуждае от допълването на естествените ѝ резерви чрез правилната грижа със серията NIVEA Q10plusC.

3. Как витамин С увеличава положителните ефекти на коензим Q10?

В комбинация с витамин С, коензимът Q10 става още по-ефикасен: защитава кожните клетки, подпомага възстановяването им и увеличава приема на кислород. Проучванията показват, че двете съставки действат по-добре заедно, отколкото коензим Q10 самостоятелно. По този начин, кожата може да диша дълбоко през нощта, за да изглежда гладка и свежа сутрин.

4. Какъв ефект има витамин С върху кожата ни?

Чистият витамин С е много ефикасен антиоксидант и има много положителни ефекти върху кожата. В допълнение, витамин С подобрява структурата ѝ като заздравява плътността на кожата. По-този начин се увеличава нивото на хранителни вещества и кислород в дермата, а това спомага за предотвратяване на бръчките.

5. Кой е най-добрият начин да използваш и съхраняваш продуктите за грижа с витамин С?

Алуминиевата тубичка предпазва формулата срещу излагането на кислород и светлина; продуктът трябва да бъде затворен веднага след всяко нанасяне, така че да има възможно най-малък контакт с въздуха. Освен това се препоръчва да почистваш отвора след всяка употреба.

6. NIVEA Q10plusC помага на клетките на кожата да дишат в дълбочина. Защо това е толкова важно?

Комбинацията от коензим Q10 и витамин C подобрява "клетъчното дишане". Процесът на клетъчно дишане е необходим, за да може кожата да изпълнява своите метаболитни функции, като например регенерация. Когато абсорбира повече кислород, кожата може да противодейства на преждевременното появяване на признаците на стареене.

7. Аскорбиновата киселина, известна като витамин С, е киселина. Няма ли тя да увреди кожата?

Аскорбиновата киселина е слаба киселина и стойността на рН на формулата е в неутралния диапазон. Това прави формулата с концентрация на витамин С ефективна и съвместима с кожата. Както и при всеки продукт на NIVEA, тази формула е широко тествана и в научните изследвания е установена висока съвместимост с кожата.

8. Защо е толкова важно да се използват различни продукти за дневна и нощна грижа?

Всеки ден от живота ни е различен и има свой собствен ритъм. Поради това кожата се нуждае от 24-часова грижа - през деня тя трябва да бъде защитена от влиянията на околната среда и UV лъчите, а през нощта се нуждае от активни съставки, които поддържат нейните възстановителни процеси. 

СЪВЕТИ

Открий в статиите кои са ритуалите за грижа за гладка и еластична кожа без следи от умора!

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ КЪМ ТЕБ