Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Следвай ритъма на пролетта с nivea и спечели велосипед drag OLDTIMER

СЛЕДВАЙ РИТЪМА НА ПРОЛЕТТА С NIVEA И СПЕЧЕЛИ ВЕЛОСИПЕД DRAG OLDTIMER!

Купи продукти с марка NIVEA на стойност минимум 10 лв. с ДДС, регистрирай касовата бележка тук и участвай в томбола за велосипед DRAG OldTimer! Следвай ритъма на пролетта със стил и преоткрий своя град на две колела!

Механизъм

НАСЛАДИ СЕ НА ПРОЛЕТТА И СПЕЧЕЛИ С NIVEA!

Купи продукти NIVEA за минимум 10лв. с ДДС в периода 1 март – 14 април 2019 г., регистрирай касовата бележка във формуляра по-долу и можеш да спечелиш 1 велосипед DRAG OldTimer!

Наслади се на пролетта и спечели с NIVEA

Регистрирай се

ПОСЛЕДВАЙ РИТЪМА НА ПРОЛЕТТА С NIVEA И СПЕЧЕЛИ ВЕЛОСИПЕД DRAG OLDTIMER!

Купи продукти NIVEA на стойност от минимум 10 лева с ДДС и участвай в томбола за 1 от 100 велосипеда DRAG OldTimer, за да се насладиш на градските улици със стил! Условията за участие ще откриеш тук.

Промоцията приключи! Ела тук отново на 8 май 2019г., за да провериш дали си сред печелившите. Стискаме ти палци!
Победители

ВИЖ ДАЛИ ПЕЧЕЛИШ

Благодарим ти за участието в промо играта! Победителите вече са ясни и можеш да провериш дали си сред печелившите на 1 от 100 велосипеда DRAG OldTimer тук. Честито на късметлиите!
Участващи продукти

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА NIVEA

Пролетта е сезонът, в който природата разцъфва. Желанието да прекарваш все повече време навън се увеличава и радостта от дневната светлина се превръща в положителна енергия, която ти дава сили да се справиш с ежедневните предизвикателства. Наслади се на пролетта, като отделиш време за себе си и правилната грижа за кожата! Направи си допълнителен подарък, като участваш в томболата за стилен велосипед DRAG OldTimer!