Следвай ритъма на пролетта с nivea и спечели велосипед drag OLDTIMER

СЛЕДВАЙ РИТЪМА НА ПРОЛЕТТА С NIVEA И СПЕЧЕЛИ ВЕЛОСИПЕД DRAG OLDTIMER!

Купи продукти с марка NIVEA на стойност минимум 10 лв. с ДДС, регистрирай касовата бележка тук и участвай в томбола за велосипед DRAG OldTimer! Следвай ритъма на пролетта със стил и преоткрий своя град на две колела!

Механизъм

НАСЛАДИ СЕ НА ПРОЛЕТТА И СПЕЧЕЛИ С NIVEA!

Купи продукти NIVEA за минимум 10лв. с ДДС в периода 1 март – 14 април 2019 г., регистрирай касовата бележка във формуляра по-долу и можеш да спечелиш 1 велосипед DRAG OldTimer!

Наслади се на пролетта и спечели с NIVEA

Регистрирай се

ПОСЛЕДВАЙ РИТЪМА НА ПРОЛЕТТА С NIVEA И СПЕЧЕЛИ ВЕЛОСИПЕД DRAG OLDTIMER!

Купи продукти NIVEA на стойност от минимум 10 лева с ДДС и участвай в томбола за 1 от 100 велосипеда DRAG OldTimer, за да се насладиш на градските улици със стил! Условията за участие ще откриеш тук.

Предоставената информация относно точен адрес ще бъде използвана за изпращане на наградите на печелившите участници и не е задължителна при регистрация за участие в промоцията. Обработваме Вашите данни само за целите на тази кампания и ще ги изтрием след приключване на кампанията. Допълнителна информация може да намерите в нашата политика за поверителност.

*задължително
Победители

ВИЖ ДАЛИ ПЕЧЕЛИШ

Томболата ще се състои на 30 април 2019г., а списъкът с печелившите на велосипед DRAG OldTimer ще бъде обявен на тази страница до 8 май 2019 г.
Участващи продукти

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА NIVEA

Пролетта е сезонът, в който природата разцъфва. Желанието да прекарваш все повече време навън се увеличава и радостта от дневната светлина се превръща в положителна енергия, която ти дава сили да се справиш с ежедневните предизвикателства. Наслади се на пролетта, като отделиш време за себе си и правилната грижа за кожата! Направи си допълнителен подарък, като участваш в томболата за стилен велосипед DRAG OldTimer!