Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Вземи любимите си NIVEA продукти от партньорските ни магазини само с един клик!

Открий всичко за продуктите, които желаеш, и ги закупи бързо и лесно от избрания онлайн партньор!

РАЗЧУПИ ЕЖЕДНЕВИЕТО С NIVEA

РАЗЧУПИ ЕЖЕДНЕВИЕТО С NIVEA И СПЕЧЕЛИ АВТОМАТИЧНА МАША ОТ PHILIPS!

Купи продукти NIVEA от Lilly Drogerie на стойност 10 лв. с ДДС, регистрирай касовата бележка и участвай в томбола за автоматична маша StyleCare Prestige от Philips! За перфектните къдрици, които ще бъдат идеалния аксесоар за твоя аутфит всеки ден!
Механизъм

ПОГРИЖИ СЕ ЗА ТЕБ И ТВОЯ БЕЗУПРЕЧЕН СТИЛ И СПЕЧЕЛИ С NIVEA!

Купи продукти NIVEA за минимум 10лв. с ДДС от Lilly Drogerie в периода 1 – 30 септември 2018 г., регистрирай касовата бележка във формуляра по-долу и можеш да спечелиш автоматична маша StyleCare Prestige от Philips!

Механизъм

Регистрирай се

РАЗЧУПИ ЕЖЕДНЕВИЕТО С NIVEA И СПЕЧЕЛИ АВТОМАТИЧНА МАША STYLECARE PRESTIGE ОТ PHILIPS!

Купи продукти NIVEA от Lilly Drogerie на стойност от минимум 10 лева с ДДС и участвай в томбола за автоматична маша StyleCare Prestige от Philips, за да поддържаш своя неустоим и блестящ стил бързо и лесно с уникални прически всеки ден! Условията за участие ще откриеш тук.

Попълни формуляра по-долу и спечели автоматична маша StyleCare Prestige от Philips!

Предоставената информация относно точен адрес ще бъде използвана за изпращане на наградите на печелившите участници и не е задължителна при регистрация за участие в промоцията. Обработваме Вашите данни само за целите на тази кампания и ще ги изтрием след приключване на кампанията. Допълнителна информация може да намерите в нашата политика за поверителност.

*задължително
Победители

ВИЖ ДАЛИ ПЕЧЕЛИШ

Ела тук отново на 17.10.2018 г., за да провериш дали си в списъка с победителите.
Участващи продукти

В ПРОМОЦИЯТА УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА NIVEA

В твоето забързано ежедневие и стила ти на независима жена, която се справя с безброй житейски ситуации и предизвикателства всеки ден, подходящата грижа за теб и твоята кожа е един от малкото моменти, в които отделяш време за себе си. Избери любимите NIVEA продукти и си направи допълнителен подарък, като участваш в томболата за автоматична маша StyleCare Prestige от Philips!