Всеки жест на грижа има значение

Грижата има силата да носи надежда на хората, когато всичко изглежда изгубено. Ние сме дълбоко трогнати от начина, по който хората са грижат едни за други и си вдъхват кураж. Призоваваме всеки да #ShareTheCare в тези трудни времена. През следващите седмици ще показваме малки и големи жестове на грижа от невероятни хора по целия свят. Защото всеки един жест на грижа има голямо значение. Просто използвай хаштаг #ShareTheCare- най-хубавото е, че всеки един жест на грижа има силата да вдъхновява много други.

NIVEA се грижи

Ние сме отдадени да помагаме с всичко, с което можем, по време на пандемията. Тук можеш да видиш част от нещата, които NIVEA прави, за да #ShareTheCare.

ГЛОБАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПОМОЩ:
50 МЛН. ЕВРО ДАРЕНИЕ

Beiersdorf AG дарява 50 милиона евро в международна програма за подпомагаме на общностите в борбата с пандемията от COVID-19. Средствата се разпределят с помощта на международни организации по целия свят, както и местните власти.

BEIERSDORF ОСИГУРЯВА 500 ТОНА ДЕЗИНФЕКТАНТИ В ЕВРОПА

Beiersdorf организира фабриките в Европа за спешно производството на висококачествени дезинфектанти, за да подпомогне борбата с пандемията от коронавирус. Първата стъпка: осигуряване на 500 тона.

nivea

BEIERSDORF БЪЛГАРИЯ ДАРЯВА 60 000ЛВ.
В ПОДКРЕПА НА БОРБАТА С COVID-19

Сумата бе разпределена по равно между три организации, които участват активно в преодоляването на пандемията и дългосрочните ѝ въздействия върху обществото - Българският червен кръст, Фондация Bcause и Каритас България.