Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

NIVEA Дни на грижата

NIVEA Дни на грижата

За нас

Стани част от Дни на грижата на NIVEA в твоя град!

Приготвили сме много награди, полезни съвети, свежест и ведро настроение!

NIVEA Дни на грижата идва в твоя град

Тази година ще посетим 14 града в рамките на 2 месеца! Присъедини се към нас в твоя град или в най-близкия съседен, за да научиш повече за грижата, от която се нуждае твоята кожа. Лесно е да ни откриеш - просто разгледай картата с локациите в долната част на страниците!

 

 

 

КОНСУЛТАЦИИ И СЪВЕТИ ЗА ТЕБ

Очакват те приятни изненади, щом прекрачиш прага на шатрата ни. Веднага ще забележиш, че има специално обособена зона за дерматологични тестове, консултации и съвети. Там ще те посрещнат нашите усмихнати консултанти, които ще се постараят да открият най-подходящите решения, съобразени с твоя тип кожа и желани резултати. Освен това ще имаш възможност да тестваш всичките ни продукти. И не се колебай да ни затрупаш с въпроси, защото целта на Дните на грижата е да се срещнем и да поговорим.


 

 

ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ

Погрижили сме се и за забавления за най-малките, които ще открият шарен детски кът, аниматори и голям плюшен приятел. А ако се налага да почакаш или просто искаш да си починеш - на твое разположение е и мястото ни за отдих. Така срещата ни ще бъде приятна, спокойна и задължително полезна за теб!ИГРИ И НАГРАДИ

Време е да споменем и за наградите! В шатрата ни ще има специален щанд, на който ще се предлагат голяма част от продуктите ни. Ще можеш незабавно да си купиш всичко, което ти хареса, без да се налага да го търсиш в търговската мрежа. А всяка покупка ще ти донесе шанс да участваш в томболата за нашите изненади - 3 комплекта продукти всеки ден. За да e още по-интересно, ако си купиш два продукта, ще получиш и скреч карта, с която веднага може да спечелиш специална NIVEA изненада ... (ела и виж каква може да е тя)!

Prize

Карта

Карта на градовете

Разбери кога NIVEA Дни на грижата ще бъде в твоя град.
Галерия

Снимки от събитията