Използвай нашето персонализирано приложение и открий кои NIVEA продукти са подходящи за нуждите на твоята кожа!

Премахване на грим в една лесна стъпка

ОТКРИЙ МИЦЕЛАРНА ВОДА 3 в 1 ОТ NIVEA

ЛЕСНО И ЗАБАВНО ПОЧИСТВАНЕ НА ГРИМА ЗА ЕДНА КРАСИВА КОЖА

Почиства в дълбочина, отстранява грима и хидратира кожата на лицето!
Почистването е важно!

ЕТО ЗАЩО ПРАВИЛНОТО ПОЧИСТВАНЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО

Знаем, че сте много заета и времето не винаги е на Ваша страна. Сутрин сте на забързан ритъм, а вечер се връщате уморена и последното нещо, което искате да направите, е да прекарате часове пред огледалото със сложни разкрасителни ритуали. Но ежедневното почистване на лицето е изключително важно! В дългосрочен план кожата ще Ви се отблагодари.

Само една стъпка към красивата и здрава кожа: новата мицеларна вода от NIVEA почиства нежно и ефективно, като същевременно хидратира кожата и запазва естествената ѝ красота. А сега ви даваме дори повече: Мицеларната вода от NIVEA е достъпна и в бутилка от 400мл.

СУТРИН

Когато спите, кожата Ви се регенерира - формират се нови клетки и се активира производството на себум. Въпреки това, поради излишния себум и мъртвите клетки, порите могат да се блокират. Нещо повече, допирът на лицето до чаршафите избутва замърсяванията още по-навътре в порите, създавайки благоприятна почва за пъпки и черни точки.
Сутрешното почистване предотвратява запушването на порите и подпомага деликатната кожа на лицето да има здрав и сияен вид по естествен път.

ВЕЧЕР

Ден след ден, независимо дали носите грим или не, кожата Ви е изложена на замърсявания и нечистотии. Например, всеки път, когато докоснете лицето си или когато използвате телефона, самата Вие прехвърляте или разпространявате бактериите.
Вечерното почистване на лицето помага за премахване на бактериите, себума, грима и замърсяванията, събрани по време на деня, предотвратявайки по този начин запушването на порите и раздразненията на кожата на лицето. Най-ясното доказателство е точно Вашата възглавница: някога поглеждала ли сте какво остава по нея, когато заспите с грим?

И все пак, как можете да дадете на кожата си пълноценна грижа, но също така бърза и ефективна?

 

 

 

NIVEA СЕ ОТЗОВАВА НА ПОМОЩ: ПРЕМАХНЕТЕ ГРИМА СИ САМО С ЕДНО ДВИЖЕНИЕ с МИЦЕЛАРНА ВОДА 3 в 1!

Какво ще кажете за едно лесно и забавно  премахване на грима? Запознайте се с Мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA и се насладете на чиста и красива кожа, с едно движение: лесно, бързо и безпроблемно! Дори няма нужда да изплаквате. В допълнение, мицеларната вода Ви предлага както почистване, така и нежна грижа: ефективно почиства и оставя кожата хидратирана и мека.
Всичко, което трябва да направите, е да изберете най-подходящия вариант за Вашия тип кожа (нормална, суха, чувствителна) и да се радвате на деликатна грижа 3 в 1! И за още по-деликатна грижа, сега имате Мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA и в опаковка от 400 мл!

ЗАЩО ДА ОБИКНЕТЕ МИЦЕЛАРНАТА ВОДА:

  • Почиства в дълбочина и позволява на кожата да диша.
  • Премахва лесно грима.
  • Овлажнява кожата в дълбочина.
  • Можете да я използвате с увереност и в чувствителните зони на очите и устните.
  • Съдържа благородни масла и витамини.
  • И най-важното, спасява кожата на лицето Ви и възглавницата Ви!

Какво ще кажете за едно лесно и забавно почистване, така, както ни показват влогърките? Сега е Ваш ред да спасявате кожата си всеки ден. 


ЧИСТА КОЖА САМО С ЕДНО ДВИЖЕНИЕ

мицеларна вода

Грижа за кожата в движение

МИЦЕЛАРНИ КЪРПИЧКИ

Когато сте в движение, улеснете ежедневните си разкрасителни ритуали с мицеларните кърпички! Тъй като са 3 в 1, те отстраняват грима, почистват и овлажняват кожата на лицето, отдавайки ѝ пълноценната грижа, от която се нуждае. 

Кожата на лицето е подложена на ежедневно замърсяване. Всеки от нас докосва лицето си и допира до него телефони десетки пъти на ден, а по този начин се прехвърлят и бактериите. Мицеларните кърпички почистват замърсяванията, тонизират и хидратират кожата. Благодарение на това, че са напоени с мицеларна вода, те отстраняват дори водоустойчив грим и спирала, без излишни усилия и без да да раздразняват очите и лицето. Подходящи са за чувствителна кожа и са незаменим спътник по време на ваканция, а още повече по време на делови или непредвидени пътувания.Заемат малко място както в дамската чанта, така и в ръчния багаж по време на полет. 

Идеални са за тези жени, които ценят здравето и красотата на кожата си, но нямат много време за разкрасителни процедури.

Опитайте новата Мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA!

Мицеларната вода на NIVEA почиства, тонизира и хидратира кожата само с едно движение! Убедете се сама: попълнете формуляра и можете да спечелите чрез жребий една от 20-те Мицеларни води!

Виж дали си сред печелившите тук


Статии

ОТКРИЙТЕ ГРИЖАТА 3 В 1 ЗА ЛИЦЕТО

Разберете как мицеларната вода Ви предоставя бързо и лесно отстраняване на грима, оставяйки в същото време кожата хидратирана и сияйна! Прочетете статиите на NIVEA за грижа за Вашата кожа!
ЧЗВ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какво са мицелите?

Мицелите, термин, произлизащ от латинската дума "mica" ("слюда"), са  групи от молекули. Молекулите са в течна форма и се групират под формата на мицели, под влиянието на съединенията, наречени повърхностно активни вещества. Тези групи от молекули имат както  водни, така и маслени компоненти, които сформират една гениална комбинация, която позволява почистването на замърсяванията, които се разтварят във вода и на тези, които се разтварят в мазнини. Затова прочистването с мицеларна вода е толкова лесно: всичко, от което се нуждаете, е памучен тампон!

Ефективно, но нежно. Как е възможно за един продукт да има и двете качества?

Стремим се всички наши продукти за премахване на грим да бъдат възможно най-подходящи за кожата Ви, като избираме повърхностно активните вещества във възможно най-леките комбинации и количества. Много е важно за нас да открием перфектния баланс между възможно най-малкото количество повърхностно активни вещества с най-добрия ефект на почистване. Ако използвате твърде малко повърхностно активни вещества, почистващия ефект ще бъде недостатъчен, а ако са прекалено много, тогава продуктът няма да е толкова нежен.


Как мицелите отстраняват замърсяванията и грима?

Водните мицели имат външен слой, който помага на продукта да се придържа към памучния тампон, докато вътрешният слой е мазен и "хваща" частиците прах, себум и грим. По този начин, мицелите действат като магнит за всички натрупани замърсявания без да бъдат агресивни към кожата.

Достатъчно ли е да използвам само мицеларна вода, за да почистя кожата си?

Да, защото тя осигурява перфектното почистване, благодарение на мицеларната технология. NIVEA изследва обстойно този процес и постигна идеалната формула, която овлажнява кожата, докато я почиства в дълбочина. 


С какво се отличава Мицеларната вода на NIVEA от другите продукти?

Насочихме се към подобряване на формулата въз основа на мицеларната технология, добавяйки съставки, които осигуряват допълнителна грижа и хидратация. За да получим най-добри резултати за всички типове кожа, разработихме три вида мицеларна вода, съдържаща подхранващи съставки като витамин Е и пантенол и бяха успешно тествани върху нормална, чувствителна и суха кожа.