ПОГЛЕДНИ СВЕТА ОТ ДРУГ ЪГЪЛ!

Участвай в томболата за екшън видео камера GoPro!

ЗА КАМПАНИЯТА

ЗДРАВА И КРАСИВА КОЖА ВСЕКИ ДЕН

Естествено красивата кожа е резултат от хармоничната грижа за нея както отвътре, така и отвън.
Важно е да се храниш здравословно, важно е да използваш подходящите за твоя тип кожа продукти, но още по-важно е да спортуваш ежедневно и да правиш нещата, които ти харесват и те карат да се чувстваш добре, за да осигуриш на кожата си пълния комплекс от необходимите ѝ съставки, които да я поддържат здрава и сияйна всеки ден. В нашата нова кампания целим да ти представим един нов начин, по който да погледнеш света около теб, като същевременно поддържаш своята най-добра форма и разкриеш своето най-добро АЗ.
Купи любимите си продукти NIVEA за минимум 20лв. и можеш да спечелиш екшън видео камера GoPro, с която да уловиш най-интересните мигове в твоето ежедневие!


СПЕЧЕЛИ

УЧАСТВАЙ ЗА ЕКШЪН ВИДЕО КАМЕРА GoPro!

Околната среда ни предлага толкова много невероятни гледки и интересни приключения. Открий ги и се наслади на моментите, в които чувстваш връзка с природата! Ние те подкрепяме с грижата, която ти помага да си винаги жизнена, но също така и с перфектните награди, за да заснемеш всеки интересен миг от твоя живот – като камерата GoPro!

Купи продукти NIVEA на стойност минимум 20лв., регистрирай се във формуляра по-долу и автоматично ще участваш в тегленето за 1 от 3 екшън видео камери GoPro!

Кампанията се провежда в периода 18 февруари – 17 март 2021г. и Правилата за участие можеш да прочетеш тук.

Предоставената информация относно точен адрес ще бъде използвана за изпращане на наградите на печелившите участници и не е задължителна при регистрация за участие в промоцията. Обработваме Вашите данни само за целите на тази кампания и ще ги изтрием след приключване на кампанията. Допълнителна информация може да намерите в нашата политика за поверителност.

*Попълни всички полета, обозначени със *.

УСТОЙЧИВОСТ

ГРИЖА ЗА ТЕБ, НО И ЗА ПЛАНЕТАТА

Грижата за кожата ни означава също и грижа за околната среда. Това е така, защото всичко, което оказва въздействие върху планетата, впоследствие оказва въздействие и върху нас, върху нашето здраве и косвено върху кожата ни. Създаването на най-безопасната, ефективна и устойчива грижа е цяло пътешествие и непрекъснатото развитие е задължително. Ето защо правим крачка напред във всичко - от формулите за грижа до производството на продукти, опаковки и много други.

Научи повече как NIVEA оказва влияние върху планетата.