ПОГЛЕДНИ СВЕТА ОТ ДРУГ ЪГЪЛ!

Участвай в томболата за екшън видео камера GoPro!

ЗА КАМПАНИЯТА

ЗДРАВА И КРАСИВА КОЖА ВСЕКИ ДЕН

Естествено красивата кожа е резултат от хармоничната грижа за нея както отвътре, така и отвън.
Важно е да се храниш здравословно, важно е да използваш подходящите за твоя тип кожа продукти, но още по-важно е да спортуваш ежедневно и да правиш нещата, които ти харесват и те карат да се чувстваш добре, за да осигуриш на кожата си пълния комплекс от необходимите ѝ съставки, които да я поддържат здрава и сияйна всеки ден. В нашата нова кампания целим да ти представим един нов начин, по който да погледнеш света около теб, като същевременно поддържаш своята най-добра форма и разкриеш своето най-добро АЗ.
Купи любимите си продукти NIVEA за минимум 20лв. и можеш да спечелиш екшън видео камера GoPro, с която да уловиш най-интересните мигове в твоето ежедневие!


СПЕЧЕЛИ

УЧАСТВАЙ ЗА ЕКШЪН ВИДЕО КАМЕРА GoPro!

Тази кампания приключи. Изтеглихме печелившите и можеш да провериш дали си сред тях тук.

Правилата за участие можеш да прочетеш тук.

 


УСТОЙЧИВОСТ

ГРИЖА ЗА ТЕБ, НО И ЗА ПЛАНЕТАТА

Грижата за кожата ни означава също и грижа за околната среда. Това е така, защото всичко, което оказва въздействие върху планетата, впоследствие оказва въздействие и върху нас, върху нашето здраве и косвено върху кожата ни. Създаването на най-безопасната, ефективна и устойчива грижа е цяло пътешествие и непрекъснатото развитие е задължително. Ето защо правим крачка напред във всичко - от формулите за грижа до производството на продукти, опаковки и много други.

Научи повече как NIVEA оказва влияние върху планетата.