УЛОВИ ВСИЧКИ НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ

ЗАПИШИ СЕ И МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ ДРОН DJI MINI 2!

СТАРТ НА СТРАХОТНИТЕ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

СПЕЧЕЛИ ДРОН DJI MINI 2 И УЛОВИ ВСИЧКИ
НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ!

 

Всеки един момент от живота си струва да бъде увековечен! Особено когато става въпрос за моментите, прекарани с твоите близки! От празници, през разходки в парка, до уикендите, когато се наслаждаваш на компанията на всички любими хора - това са най-ценните моменти, които заслужават да бъдат превърнати в незабравими спомени.

Ако и ти си на това мнение, със сигурност ще ти хареса новата ни изненада - избери любимите си продукти за грижа NIVEA MEN в търговска верига Метро и можеш да спечелиш дрон DJI MINI 2, който ще бъде твоят идеален партньор за всички вълнуващи приключения и ще улови по фантастичен начин всеки момент в живота ти.

 


СПЕЧЕЛИ

УЧАСТВАЙ ЗА ДРОН DJI MINI 2!

Тази кампания на NIVEA MEN приключи. Ела тук отново на 20 април 2021г., за да провериш дали си сред късметлиите, които печелят дрон DJI Mini 2! Стискаме ти палци! 🙂

Правилата за участие можеш да прочетеш тук.

 

ВСЯКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗАПОЧВА С ПРАВИЛНАТА ГРИЖА ЗА СВЕЖЕСТ, КОМФОРТ И БЛАГОСЪСТОЯНИЕ. ОТКРИЙ ПРОДУКТИТЕ NIVEA MEN, КОИТО ЩЕ ТИ ПОМОГНАТ ДА ИЗГЛЕЖДАШ И ДА СЕ ЧУВСТВАШ ФАНТАСТИЧНО ПО ВРЕМЕ НА НЕЗАБРАВИМИТЕ МОМЕНТИ В ЖИВОТА! КУПИ ЛЮБИМИТЕ СИ ПРОДУКТИ ОТ МАГАЗИНИ МЕТРО И СЕ РЕГИСТРИРАЙ ЗА 1 ОТ 3 ДРОНА DJI MINI 2!