СЛЪНЦЕЗАЩИТНА МАРКА №1 NIVEA SUN ТИ НОСИ НАГРАДА

СПЕЧЕЛИ КУФАР AMERICAN TOURISTER

NIVEA SUN ТИ ДАВА ШАНС ЗА СУПЕР НАГРАДА

Обичаш ли да планираш летните си пътувания предварително или опаковаш багажа в последния момент? Няма значение – важното е да имаш подходящия куфар на разположение и винаги да носиш слънцезащита! През летните месеци грижата за кожата от вредното влияние на слънчевите лъчи е задължителна, тъй като UV-лъчението е още по-опасно.

Разбира се, слънцезащитна марка №1* NIVEA SUN е с теб всеки ден, за да защитава кожата ти ефикасно и надеждно от глава до пети, преди и след престой на слънце! А сега ти дава шанс и да спечелиш страхотна награда – куфар AMERICAN TOURISTER! Можеш да участваш за него, като закупиш поне един слънцезащитен продукт NIVEA SUN от дрогерии lilly през целия месец юли!

По-долу ще откриеш детайлите и нашите топ препоръки за слънцезащитни продукти и грижа за кожата, изложена на слънце.

*По данни на Nielsen IQ за продажби в стойност на база България Scan Track изследване, в категория „Слънцезащитни продукти“, за период от 52 седмици, приключващ декември 2021г. (Copyright © 2022, The Nielsen Company.) 


СЛЪНЦЕЗАЩИТА №1*

ДОВЕРИ СЕ НА СЛЪНЦЕЗАЩИТА №1* ЗА БЕЗГРИЖНО ЛЯТО

Когато използваш високоефективна и надеждна слънцезащита, ти не само се грижиш за доброто състояние на кожата ти, но и защитаваш себе си и близките си от вредното влияние на слънцето. Допълнително, можеш да подпомогнеш почерняването и да успокоиш кожата си след прекомерен престой на слънце. Избери най-подходящите за теб и твоите нужди продукти от NIVEA SUN!

 

*По данни на Nielsen IQ за продажби в стойност на база България Scan Track изследване, в категория „Слънцезащитни продукти“, за период от 52 седмици, приключващ декември 2021г. (Copyright © 2022, The Nielsen Company.) 

ЗАПИШИ СЕ

УЧАСТВАЙ ЗА КУФАР AMERICAN TOURISTER

През месец юли покупката на продукт NIVEA SUN от дрогерии lilly ти дава шанс да участваш автоматично за тегленето на 1 от 10 куфара American Tourister. Запази касовата бележка и я регистрирай във формуляра по-долу, за да се запишеш. Желаем ти късмет!

ПП: Можеш да участваш многократно, като всеки път регистрираш нова покупка на продукт NIVEA SUN. 😊

Тази кампания на NIVEA SUN приключи. Ела тук отново на 9.08.2022г., за да провериш дали си сред печелившите!

Пълните правила за участие можеш да прочетеш тук.

 


СТАТИИ

ТОП СЪВЕТИ ЗА ИДЕАЛНАТА СЛЪНЦЕЗАЩИТА И БЕЗГРИЖНО ЛЯТО

Не всички се нуждаят от един и същ слънцезащитен продукт! Научи повече за слънцезащитата за деца и бебета, за лице и за цялото семейство от нашите подробни статии.