Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Погрижи се за Коледа с NIVEA

Погрижи се за Коледа с NIVEA и спечели награди за теб и твоите близки

Купи подаръчен комплект от NIVEA, регистрирай касовата бележка и спечели награди
За Кампанията

Сподели грижата през зимата

Сподели грижата през зимата

 

 

Зимата е онзи сезон, който прекарваш заедно с близките си, споделяйки незабравимите моменти заедно, независимо дали прекарваш със семейството, приятелите или партньора в живота. И тъй като знаем колко е важно за теб да покажеш на близките си твоята грижа за тях, сме

ти приготвили подаръците на NIVEA и допълнителни награди, които да споделиш с любимите си хора.

Механизъм

Спечели награди, които да споделиш с близките си!

Всеки един закупен подаръчен комплект от NIVEA може да ти донесе награда! Купи подаръчни пакети на NIVEA, регистрирай касовата бележка във формуляра по-долу и спечели 1 от 50 фотоапарата Fujifilm Instax Mini 9 или 1 от 2500 NIVEA Crème със своя любима снимка.
Подаръчни комплекти

Подаръкът, с който показваш на любимите си хора колко много ги обичаш

Какво по-хубаво време за да нежна грижа към близките ти, ако не по Коледа? Сподели магията на зимните празници и дари с усмивка и нежност твоето семейство и любимите ти хора с подходящия за тях подарък! Избери от нашите Подаръчни комплекти За Нея или За Него и можеш да спечелиш награди за незабравими празнични спомени!

За Нея

Избери идеалната и доказана грижа За НЕЯ – твоята майка, баба, леля, съседка, дъщеря, приятелка, съпруга, сестра, колежка или приятелка – и я накарай да се почувства специална с магията на Коледа от NIVEA. 

Пълна грижа за красива и сияйна кожа на всяка възраст с NIVEA! Най-нежната грижа за лице и тяло, специално създадена за нуждите на твоята кожа през този сезон! Почувствай копринената мекота и деликатния аромат, докато хидратираш кожата в дълбочина и глезиш сетивата си!

За Него

Изненадай мъжа, когото обичаш, с най-правилната грижа За НЕГО! Предложи му най-добрия избор от продукти за грижа за лицето, грижа за тялото или избери комплект за цялостна грижа за мъже, за да го накараш да се чувства добре в кожата си и да е готов за всяко едно предизвикателство през тази зима! 

Той е винаги на твое разположение – грижовен баща за твоите деца; ентусиазираното ти гадже, което те окуражава да постигнеш мечтите си; приятелят, който е винаги до теб, когато се нуждаеш от съвет или помощ. Той е твоят любим, колега, брат, син, чичо, баща или дядо и заслужава подходящите инструменти за грижа!  

 

 

Регистрирай се

Спечели специални награди от NIVEA

Купи подаръчни комплекти от NIVEA и спечели специални награди за една вълшебна и незабравима Коледа, заедно с твоите близки.

Поздравления на победителите в Кампанията! Провери списъка с печеливши и виж дали си сред тези, които ще получат NIVEA Crème със своя любима снимка тук

Провери списъка с печелившите на Фотоапарат Fujifilm Instax Mini 9 тук.

Кампанията приключи. Благодарим ви за участието!