Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

Коензим Q10 помага на кожата ти да остане млада и сияйна!

Научи всичко за тази съставка, която се произвежда естествено от кожата ти, както и защо е толкова важно да я запазиш.
Моето най-хубаво време е сега!

Открий тайната за младежка кожа!

Мария и Миленита споделят своята тайна за красива кожа с младежки вид! Виж как Мария и Миленита се радват на живота, докато правят това, което обичат, без да обръщат внимание на възрастта! Изглеждай толкова млада, колкото се и чувстваш!

Коензим Q10

Какво представлява коензим Q10?

Открий тайната за младата и гладка кожа и изживей възрастта си сега!

Тайната за еластичната и копринена кожа


Коензим Q10 е естествена съставка на кожата, която забавя процеса на стареене: произвежда енергия и предпазва клетките от свободните радикали.

Свободните радикали се сформират, по правило, когато кожата е изложена на прекомерна UV радиация и замърсяване или следствие от консумацията на тютюн и алкохол. В действителност, те представляват няколко молекули, които ускоряват процеса на стареене на клетките, а коензим Q10 принадлежи към групата на антиоксидантите, които имат способността да се борят със свободните радикали. По този начин, клетките са защитени и кожата остава еластична и гладка.


q10 coenzima

С течение на времето, кожата изпитва постоянна нужда да се допълни коензим Q10, за да се гарантират жизнените процеси на защита, възстановяване и обновяване на кожата.

Q10 SpecialistКакво се случва с коензим Q10 около 30-годишна възраст?

С напредване на възрастта, производството на коензим Q10 намалява, затова имаме нужда от външни източници на съставката като продуктите за грижа или храната.
Умората, стресът или нездравословният начин на живот може да накарат организма да консумира повече хранителни вещества, за да се регенерира, като по този начин се създава по-голяма нужда от коензим Q10. Това може да има отрицателен ефект върху кожата. Загубата на еластичност и гладка повърхност на кожата може да възникне в резултат на разпределението на по-голямо количество на Q10 в организма, отколкото се нуждае тялото.
Теоретично са неогходими около 30 мг Q10 на ден; но е възможно кожата ви да не може да произведе толкова много без подкрепа от външни източници. 

 

Клинично доказано ли е действието на Q10?
С една дума, да! По-дългият отговор е, че изследователският екип на NIVEA изучава ефекта на коензим Q10 върху застаряването на кожата в продължение на повече от 25 години. След хиляди проведени научни изследвания, днес вече е потвърден  фактът, че лечението против бръчки с коензим Q10 влияе положително на естествените процеси на кожата.Коензим Q10 отдавна вече не е тайна за изследователите.

Той е открит през 1957 г. и оттогава са проведени хиляди изследвания, които са довели до клинично потвърждение на този мощен антиоксидант, който държи бръчките надалече. Коензим Q10 има също така предимства за здравето на сърцето и поддържането на здравословно ниво на кръвното налягане. 


Къде се среща коензим Q10?

Точно в нашето тяло! Коензим Q10 е "искрата", която помага за генерирането на енергия в клетките. Органите с най-интензивна активност имат най-висока концентрация на Коензим Q10, но той присъства и в кожата, където има много важна роля в регенерацията на клетките.


Как кожата възстановява Коензим Q10?

Ако на 20-25-годишна възраст кожата произвежда коензим Q10 с пълен капацитет, то след това производството започва да намалява. Можем да го допълним чрез храните като говеждо месо, риба, зехтин, ядки и зелени зеленчуци. За да се предотвратят и намалят бръчките, се препоръчва грижата с кремове, съдържащи Коензим Q10, за да се гарантира, че съставката достига до слоевете на кожата.

Рутинна грижа против бръчки

Моментът да се борите с БРЪЧКИТЕ: СЕГА!

 


ДНЕВЕН КРЕМ: Изберете крем, подходящ за вашия тип кожа, за да я защитите от вредните външни влияния, за да редуцирате бръчките и да предотвратява появата на нови.

ОКОЛООЧЕН КРЕМ: Деликатната кожа около очите е много склонна към бръчки и се нуждае от специална формула, която да я снабдява с ценни съставки в по-висока концентрация. 

СЕРУМНИ ПЕРЛИ Q10+: За гладка кожа с младежки вид е важно да допълваш естествената резерва на Коензим Q10 в кожата. При редовна употреба Серумните перли Q10+, обогатени с хиалуронова киселина, намаляват видимо съществуващите и предотвратяват появата на нови бръчки.

НОЩЕН КРЕМ: Докато си почивате, кожата ви абсорбира много по-добре активните съставки и ги прави по-ефективни. Важно е да изберете нощен крем с коензим Q10, който ще помогне на кожата да се бори с бръчките, допринасяйки за оптималната регенерацията на клетките.

 


Клинично Q10Plus

Грижата против бръчки, подходяща за всеки тип кожа, заедно със здравословния начин на живот, допринася за забавянето на процеса на стареене на кожата.За най-добри резултати е важно да имате един цялостен ритуал против бръчки.

Видео

Изживей своята възраст сега!

Открий как да запазиш кожата си толкова млада, колкото се и чувстваш, с Коензим Q10 - естествена съставка, която предотратява появата на бръчки и предпазва от остаряване!