почистване, енергизиране, освежаване

Дари кожата си с енергията, от коЯто се нуждае!

НОВО: Мицеларна вода NIVEA Energy

Почистване на лицето

НОВО: Мицеларна вода NIVEA Energy

НОВАТА Мицеларна вода NIVEA Energy с три антиоксиданта почиства в дълбочина кожата и премахва грима, оставяйки усещането за ревитализирана и освежена кожа.

Правилната доза енергия, от която кожата ти се нуждае през деня!

 
Face cleansing
Рутина

Готови, На старта, Енергия!

Стартирай деня си с най-енергичната рутина за кожата:

 

НОВАТА NIVEA Energy Мицеларна вода заедно с NIVEA Q10 Energy Дневен крем, NIVEA Q10 Energy Околоочен крем и NIVEA Q10 Energy Лист маска ще ти осигурят най-добри резултати! Открий рутината стъпка по стъпка:

 
Cleansing, energising, refreshing
Първо, използвай мицеларната вода за дълбоко почистване на кожата и за отстраняване на грима. Формулата с 3 антиоксиданта- витамин С, Ниацинамид и Екстракт от Червена боровинка, зарежда и ревитализира кожата ти, като същевременно я подготвя за последващата хидратация.
Cleansing, energising, refreshing
Следваща стъпка: отдели си 10 минути, за да се отпуснеш, и остави лист маската да дари кожата ти с допълнителна доза енергия! Кожата ти ще се почувства освежена, енергична и забележимо по-гладка.
Cleansing, energising, refreshing
Продължи с дневния крем! Интензивната формула намалява появата на първите бръчки само за 2 седмици и стяга видимо кожата. Кажи сбогом  на безжизнения вид и признаците на умора по кожата ти!
 
Cleansing, energising, refreshing
Не забравяй - деликатната околоочна зона се нуждае от допълнителна доза грижа, така че нанеси крем за очи! Околоочният крем NIVEA Q10 Energy се бори срещу признаците на умора и безжизнен вид и стяга околоочния контур, придавайки свеж вид.

Серията

NIVEA Energy с Витамин C

Наслади се на здрав вид и по-сияйна кожа с нашата серия NIVEA Energy и нейните мощни антиоксиданти! Продуктите съдържат идентичния на кожата Коензим Q10 заедно с Витамин С и Витамин Е за мигновено енергизиране. Всички тези мощни съставки ще ти помогнат видимо да намалиш първите признаци на стареене и да подобриш стегнатостта на кожата, като същевременно я поддържаш красива и хидратирана.

Съвети и препоръки

Открий ценни съвети как да изглеждаш винаги свежа и енергична! Прочети нашите статии и разбери защо антиоксидантите са толкова мощни и ще откриеш, че имат толкова много ползи, когато става въпрос да се грижиш за кожата си.

 

Защо трябва да използвам продукти за почистване на лицето?

Почистването е първата стъпка в поддържането на естествената красота на кожата ти. Новата Мицеларна вода NIVEA Energy почиства кожата ефикасно, но деликатно от грим, замърсявания и себум, без да я изсушава.

След като почистиш кожата старателно, тя е оптимално подготвена за последваща грижа с крем за лице, серум или за грим.

Какво означава да имаш безжизнена кожа?

Кожата постоянно отделя мъртви клетки, но ако сме дехидратирани това намалява обема на притока на кръв към клетките, което означава, че тенът ти може да приеме вял, уморен и нездравословен външен вид. Използването на НОВАТА NIVEA Energy Мицеларна вода в началото и края на деня ще ти помогне да премахнеш замърсяванията и мъртвите кожни клетки, придавайки ревитализиран и енергичен външен вид.

Какво кара кожата ми да остарява преждевременно?

Най-важният фактор е UV радиацията при слънчева светлина, но и други външни влияния като стрес, свободни радикали и замърсяване. Когато почистваш лицето си сутрин и/или вечер с НОВАТА Мицеларна вода NIVEA Energy, ти правиш първата стъпка, за да освободиш кожата си и нейните пори от събраните през деня замърсявания. А по този начин предотвратяваш застаряването на кожата си. Екстрактът от витамин С, Ниацинамид и Червена боровинка ще ти помогнат да регенерираш кожата си, за да произвежда нови кожни клетки.