Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

NIVEA Care крем

Крем, който те кара да възкликнеш WOW!

Новият NIVEA Care крем

NIVEA CARE

ИСКАТЕ КРЕМ, КОЙТО ПОДХРАНВА ИНТЕНЗИВНО КОЖАТА, БЕЗ ДА Я ОМАЗНЯВА?

НОВИЯТ NIVEA CARE: 100% ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ И 0% ОМАЗНЯВАНЕ
Разработване на формулата

ЗАД КУЛИСИТЕ НА РЕВОЛЮЦИЯТА В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА

ЗАД КУЛИСИТЕ НА РЕВОЛЮЦИЯТА В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА

Научи повече за разработването на формулата на NIVEA Care и как тя осигурява интензивна хидратация без омазняване.

Ново поколение продукти в грижата за кожата

От създаването на добре познатия класически крем преди повече от 100 години, NIVEA продължава да налага иновативни подходи в грижата за кожата с новия NIVEA Care. Революционната формула, която дава уникално усещане за хидратирана кожа, е дело на петгодишни усилени проучвания.
Мнението на експертите

Интервю с д-р Кристиане Мейер

5 ВЪПРОСА КЪМ Д-Р КРИСТИАНЕ МЕЙЕР

5 ВЪПРОСА КЪМ Д-Р КРИСТИАНЕ МЕЙЕР

МЕНИДЖЪР ПРОДУКТОВО РАЗВИТИЕ УНИВЕРСАЛНИ КРЕМОВЕ И NIVEA ПРОДУКТИ ЗА ТЯЛО.

NIVEA CARE осигурява интензивна и дълготрайна хидратация без да омазнява кожата. Д-р Мейер обяснява как работи новата формула.


Какво провокира създаването на NIVEA CARE?

Обширни проучвания показаха, че много жени търсят интензивна грижа в едно просто решение за кожата, което хидратира в дълбочина без да оставя мазни следи. С NIVEA Care изследователите на Байерсдорф откриха изцяло нов начин на осигурят и двете: крем, който интензивно и дълготрайно хидратира кожата без да я омазнява, създаден изцяло за модерните жени.

Каква е разликата между NIVEA Care, класическия NIVEA Creme и NIVEA Soft? Кой крем за кой тип кожа е подходящ?

Емблематичната формула на NIVEA Creme осигурява защитна грижа, като образява нежен защитен слой върху кожата. Кремът е подходящ за всеки тип кожа, за деца и възрастни през всички сезони. От друга страна NIVEA Soft предлага освежаваща грижа, оставяйки леко усещане по кожата.

Освежаваща формула на NIVEA Soft е специално създадена за млади жени и нуждите на тяхната кожа. Но с възрастта кожата изисква повече грижа и хидратация, за да остане нежна и гладка.

NIVEA Care предлага точно това, от което се нуждае кожата на модерните жени: интензивна хидратация без омазняване в един крем - за неповторимо усещане.Съдържа ли NIVEA Care консерванти?

NIVEA Care съдържа консерванти (парабени), които спират развитието на микроорганизми. Без консерванти повечето продукти не биха издържали дълго след отваряне. Причината са микроорганизми като бактерии и гъбички: чрез кожата ни те попадат в продукта и лесно се размножават в продукти, които съдържат вода.

Подходящ ли е NIVEA Care за всички типове кожа?

Да, NIVEA CARE може да бъде използван за всеки тип кожа. Той е разработен да осигурява интензивна хидратация за всеки тип кожа. Изпробван е от стотици потребители в серия тестове. Те са правени в различни региони по света, за да докажат, че кремът осигурява интензивна хидратация в различни климатични райони.

Има ли NIVEA CARE слънцезащитен фактор?

NIVEA Care е перфектния продукт за жени, които търсят лесен, но ефективен продукт за кожа. Продуктът изцяло се фокусира върху грижата за кожата на лицето и тялото, като осигурява интензивна и дълготрайна хидратация. Следователно NIVEA Care не съдържа химични филтри. Тъй като формулата попива изключително бързо, той може да бъде идеална основа за нанасяне на слънцезащита.  


Препоръчваме да разгледате

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА НЮЗЛЕТЪР

*задължително