Поръчай любимите си NIVEA продукти директно до твоя дом, с помощта на нашите онлайн партньори!

BLACK & WHITE INVISIBLE FASHION EDITION

Съвети и трикове за неустоим моден стил през тази пролет

Пролетта е вече тук и вероятно си повече от готова да се отървеш от зимните си дрехи и да се впуснеш в някои актуални тенденции, които да направят деня ти още по-забележителен. Измежду многото свежи стилове и модни идеи за предстоящите месеци сме избрали за теб тези, които наистина привличат погледа и възхищението на околните, и същевременно с това ще те накарат да се чувстваш комфортно всеки ден. Точно както правят и новите дезодоранти NIVEA Black & White Fashion Edition!

urban vintage

Vintage

Elegant

timeless elegance

Boho chic

BW chic

ОЩЕ СУПЕР СТИЛНИ СЪВЕТИ ЗА ТЕБ!

#Clear: Изчистен градски винтидж стил

Винтиджът е кулминация на модата от 20-те до 70-те години, така че за да преодолееш изпитанието на времето, не забравяй да смесиш по малко от всичко - от flapper роклите до молив-дрехите и от ретро бански костюми до инди-стил – и така винаги ще постигаш своя индивидуален стил.

#Pure: Чисто и просто непреходна елегантност

Ако решиш да носиш принтове, опитай се да избираш тези, които са деликатни, не са прекалено крещящи или забележими, а ако решиш да експериментираш с модели, гласувай за класически линии, малки сладки точки и семпли раирани модели.

#Fresh: Свежа Бохо шик мода

Не бива да включваш повече от четири цветови нюанса в комбинациите си, ако дрехите ти, които си избрала вече са закачливи или изработени от някои материали или текстури, които привличат вниманието. Можеш да използваш черно, бяло, сиво, бежово или кафяво като основни нюанси за аутфита си, като ги подправяш със златисто, лилаво или червено.

НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЕБ