Открийте NIVEA

Търся информация или продукти за

РЕГЕНЕРАЦИЯ БЕЗ УТЕЖНЯВАНЕ

ПЪРВИЯТ HAIRMILK ШАМПОАН OT NIVEA

РЕГЕНЕРАЦИЯ БЕЗ УТЕЖНЯВАНЕ

НОВО ОТ NIVEA

HAIRMILK ALL AROUND CARE – ПОВЕЧЕ ОТ ШАМПОАН

Ново от NIVEA: Първият HAIRMILK шампоан. Сухата, леко стресирана коса получава всичко, от което се нуждае с новата серия за грижа за косата Hairmilk All-Around Care

ЗА РЕГЕНЕРИРАНА, МЕКА И ИЗПЪЛНЕНА С ЖИВОТ КОСА

Сухата, леко стресирана коса получава всичко, от което се нуждае с новата HAIRMILK ALL AROUND CARE серия за грижа за косата. Леката млечна формула нежно обгръща всеки кичур на косата. Серията HAIRMILK регенерира косата без да я утежнява - революция в сегмента за Възстановяване! Но какво всъщност представлява врегенерацията? Регенерацията е насочена към структурата на косъма, като я подхранва в дълбочина. Вече не става дума само за премахване на уврежданията по повърхността накосъма. 

Формулата почиства нежно и заздравява косата в дълбочина, като и придава сила. Млечните протеини са в основата на формулата: те представляват натурално извлечени съставаки, които подсилват косата в дълбочина и я възстановяват, за да е осезаемо по-мека.
Формулата съдържа още Eucerit® и масло от Макадамиа. Маслото от Макадамиа прониква дълбоко във вътрешността на косъма и подобрява неговата еластичност, докато Eucerit® запечатва повърхността му и го защитава от външни влияния.

Запознай се с новия шампоан NIVEA Hairmilk

NIVEA Hairmilk All Around Care

Истинска икона в Грижата за косата

Ново от NIVEA: Първият HAIRMILK шампоан. Сухата, леко стресирана коса получава всичко, от което се нуждае с новата серия за грижа за косата Hairmilk All-Around Care

Новото попълнение в серията ни за грижа за косата е най-добрата комбинация от нашето наследство и иновативност.

Серията за грижа за косата HAIRMILK ALL AROUND CARE шампоан и балсам е истинско признание за NIVEA. Синята опаковка подчертава наследството на NIVEA. Начинът на изписване на името HAIRMILK е специално създаден за продукта и също е вдъхновен от нашето наследство- универсалния крем NIVEA. но е интерпретиран по модерен и по-женствен начин. Потребителите, които оценяваха новата серия, потвърдиха нейната съвременност и женственост, като също така я възприемат и като много емоционална. Серията NIVEA HAIRMILK е най-добрата комбинация от история и иновативност: за коса, която е регенерирана, красива и пълна с живот.

Верни на NIVEA

Обратно към корените

Ново от NIVEA: Първият HAIRMILK шампоан. Сухата, леко стресирана коса получава всичко, от което се нуждае с новата серия за грижа за косата Hairmilk All-Around Care

Вдъхновение от миналото за красива и здрава коса.

С новата си синя серия за коса, NIVEA комбинира над 100 години история с последните иновации, за да дари нов живот на косата ви. Още от далечната 1912 година NIVEA помага на ените да се сдобият с красива и здрава коса с продукт, който споделя името си с последната иновация от NIVEA: HAIRMILK.
Интервю с експерт

"Новото попълнение в серията ни за грижа за косата е нещо повече от обикновен шампоан: той е най-добрата комбинация от нашето наследство и иновативност." Интервю с Джулия Франкенбергер, Global Marketing Director NIVEA Hair и доктор Кристиян Фрес, Lab Manager NIVEA Hair, Research and Development, Beiersdorf AG

НОВО: ПЪРВИЯТ HAIRMILK ШАМПОАН OT NIVEA

Julia C. Frankenberger, Global Marketing Director NIVEA Hair, Beiersdorf AG

Ново от NIVEA: Първият HAIRMILK шампоан. Сухата, леко стресирана коса получава всичко, от което се нуждае с новата серия за грижа за косата Hairmilk All-Around Care

Dr. Christian Frese, Lab Manager NIVEA Hair, Research Development, Beiersdorf AG

NIVEA лансира нов продукт за грижа за косата: NIVEA HAIRMILK шампоан. Какво е по-специалното на този продукт?
Новият шампоан NIVEA Hairmilk All Around Care е нещо повече от обикновен шампоан! Той съчетава в себе си две ползи, които много потребители със суха и увредена коса желаят, но не обикновено са несъвместими: регенерация без утежняване на косата. Ние разработихме формула, която е богата и ефективна, но същевременно и лека. Тя обгръща всеки косъм, като го възстановява и му придава еластичност. 
Споменахте, че потребителите търсят продукт за регенерация. Каква е разликата между регенерацията и възстановяването – не са ли те едно и също?
Не, има значителна разлика между регенерацията и възстановяването! Регенерацията дарява косата с нов живот, за да може тя да изглежда и да бъде здрава. Регенерирането на косата означава хармония между това тя да бъде заздравена в дълбочина и защитена от влиянието на външните фактори – не просто справяне с уврежданията на горните слоеве на косъма! Проучвания потвърждават, че потребителите са наясно с разликите и регенерацията за тях е от по-голямо значение. С нашият нов NIVEA Hairmilk All Around Care шампоан, ние най-накрая отговаряме на тази тяхна нужда и правим пробив в сегмента за Възстановяване.
Богатата формула регенерира косата, като в същото време не я утежнява. Как се постига този ефект?
Ключовата съставка са млечните протеини: тези натурално извлечени съставки заздравяват косата в дълбочина, като й придават сила. Те също така изглаждат нейната повърхност, правейки я изключително мека. Като добавка, формулата съдържа Eucerit®и масло от Макадамиа. Eucerit®, т.нар. разкрасяваща вакса, разработена и патентована от NIVEA е извлечена от естествена вълна. Тази съставка дарява косата с оптимална защита от външните фактори, като обгръща всеки косъм и я дарява с красив блясък. Маслото от макадамиа прониква дълбоко в структурата на косъма, придавайки му еластичност. Благодарение на тази комбинация, косата е дълбоко регенерирана, без да е утежнена.

Колко често трябва да използвам NIVEA Hairmilk шампоан и балсам за да усетя регенериращия ефект?
    В най-добрия случай трябва да използвате NIVEA Hairmilk шампоан при всяко миене на косата.  Той е изключително нежен и не изсушава скалпа – съответно е подходящ за ежедневна употреба. За най-добри резултати използвайте шампоана и балсама NIVEA Hairmilk. Ще усетите разликата още след първото измиване, а косата Ви ще бъде по-жизнена и бляскава.             
Опаковката се различава от останалите NIVEA продукти- на какво се дължи това?
Формата на бутилката съответства на останалите продукти за грижа за косата  от NIVEA – дизайна е модерен и семпъл, но същевременно изящен и женствен. Тъй като шампоана NIVEA Hairmilk е вдъхновен от нашият HAIRMILK продукт от 1912 г. – дълбока и ефективна, но същевременно нежна грижа – той се приближава до нашето наследство. Това е причината да изберем синия NIVEA цвят за бутилката. Шрифта също е от изключителна важност. Той също е специално разработен за новия продукт и вдъхновен от нашето наследство – универсалният крем NIVEA, но е интерпретиран по модерен и по-женствен начин. Потребителите, които оценяваха новата серия потвърдиха нейната съвременност и женственост, като също така я възприемат и като много емоционална. Нещо повече- комбинацията между наследство и съвременна интерпретация прави серията още по-разпознаваема.

Нашите препоръки към теб